NEŞTER Klanları K41- 42

  • Konuyu başlatan DeletedUser3002
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser3002

Ziyaretçi
klansavaşları.net ile başlayan serüven bircok dünyadan sonra w11 de devam ediyor. kafa oyuncular eski sw den beri oyunu benimsemiş kişiler.

iddealı degiliz ama eğleniyoruz ne oldum demiyor ne olacagım diyoruz.

herkese iyi eğlenceler.
 

DeletedUser212

Ziyaretçi
Başlıgı yanlış yere açmışsınız :) başarilar...birazdan uçuşa geçer bu başlık 11.dünya bölümünden 11.dünya> klan tanıtımları kısmına :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Dostum hatirlarsan demiştim kemik kadronuzu alin bize gelin diye en fazla 5-6 kişi.Hatta klanlar arasi geçişimde oldu ama caydiniz.
Kusruma bakma ama şuan toplama olarak gözüküyor K41'de neşter klani :).Alt klaniniz herkese davet ediyor yeni başlayanlari topluyor.Bizim klandan inaktif,kendi çikari için attigimiz oyunculara bi bakiyorum neşterde :).
k41'de çok fazla oyun tecrübesi iyi olan kişi yok zaten.gün gelicek bizim klanda 80 kişiden 40 kişiye inicek.Onlarda eminim neşter veya başka bi bizim kitadaki klana girer :)
arkasindan konuşmak gibi olmasin ama benim şuan k41 de rakip gördüğüm tek kişi SeckinSima.Mis mesafesi 40 saat oldugundan hazirlikli,derli toplu gitmek lazim.
Ordaki bizim oyunculari tek başina yedi bitirdi :) En sonunda ben giricem devreye..Hatta adamla baya bi muhabbetimizde var.Olgun birisi zamaninda onuda klana cagirdim fakat bizim klandan birkaç kişi almayin onu 0 licaz dediler tamam eyvallah dedim.Şimdi bunu söyleyenler köylerini adama kaptirmiş durumda :)
 

DeletedUser3002

Ziyaretçi
yeğen siz yokken ben vardım profilimde yazıyı komple copy paste yapmıştın profiline hatırlarsan :D
ee Paşa klanı ile sizin aranızda sizin entrikalarınıza kurban gitmiş bir çok üyemizi çalmıştınız iyi hatırla :D saglık olsun kimseye kalmadı oralar.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
hocam 2 sene sonra posta cevap yazmışsın, demek ki bu forum da kimseye yadigar kalmıyor :)
 
Üst