w14 Durum Değerlendirmesi Yapalım

  • Konuyu başlatan DeletedUser32540
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser

Ziyaretçi
Bu kadar uzun yazman hoşuma gitti :) İnsan kendini savunma içgüdüsüne sahiptir,Sende kendini korumuşsun. Ben sadece söylediğin şeye eleştiride bulundum. Fakat sen bu eleştiriyi kaldıramayacak kadar güzel bir insanmışsın :) Bu terbiyesizlik kelimesini bu kadar benimsemenede şaşırdım doğrusu. :) Basiretsizlik derkende,benim idrakım ile ilgili konuşurkende yaptığın kişiye saygısızlık neticesinde :) (Terbiyesiz olduğunu kabul etmen için önceki yazdıklarını işe katmıyorum, bu yeter)
Çaba gösteren ve galip gelen arasındaki farkı açmışsın. Girip bir bakta dünya sona ermişmi :) Ondan sonra beni terbiyesizlikle suçla. Burada konuştugumuz,tartıştığımız kimin galip kimin malup oldugu degil . Senin o sözlerinle burda oynayan oyuncuların belki hevesini kırman,Bir kısmınında heveslenmesini sağlaman :) Galibi ve malubu olmayan bir dünya için erken konuşma olarak algılayabilirsin bu nasihatimi :) Ha diyeceksenki ben senden nasihatmi alıcam ''bin bilsen bile bir bilene danış'' diye bir söz var hatırlatırım :) Çocukca cevaplar verip beni ters köşeye yatırmaya çalışacağına az düşün ve öyle yaz..
 

DeletedUser

Ziyaretçi
What is this man? :) 942 olmalarını devamına yazdığım şeyle bağdaştırdım. Beni idraksızlıkla suçlamışsın ama önce kendinde arasan iyi edersin :) 2 sine ayrı ayrı cevap vererek nereye varmaya çalıştın anlamadım.
Peki ya bu 942 kişi arasından 1 kişi çıkıp ben bu dünyaya emek verdim bitmesini istemiyorum demiyecekmi? Ki hala yaşayan klanlar var.- farkında olmadan worldü mü bitirdim ben sonlandı mı w14 ? ayrıca herkes hesap silse en sona kalan 26 puanlık adam galip mi olacak.
Hücum-kudas-alarm olarak baktıgınızda ise 942 oyuncudan oluşan bir müttefik görüyorsunuz. Peki ya bu 942 kişi arasından 1 kişi çıkıp ben bu dünyaya emek verdim bitmesini istemiyorum demiyecekmi?
Bu şekilde yazılışına cevap versen iyi edersin. Ben Hucum Kudas Alarm içinde çıkacak olan sorunları anlatmaya çalıştım :) Ama sen lafı çevirip nerelere gönderdin :) Bunun için ayrıca çaba gösterdinmi onuda merak etmemiş değilim.
Herhangi bir tarafı,Klanı galip göstermek gibi bir merci de degilsin kendinde söylemişsin gördüğüme göre :) Bu yüzden senin tarafından galip gösterilmeyi yeğleyen pek insan bulamazsın büyük ihtimalle. Gerçek galibi dünya bitince görücez,''iyi olan kazansın''!
''Hücum klanı dünyanın galibi denilebilir'' Denilebilir in belli bir ihtimal içerdiği belli fakat. Teknik olarak yanlış. Hücum klanı her ne kadar galip olabilirse başka klanlarda onun kadar galip çıkabilir :) Hücum klanını favorin olarak görebilirsin fakat burası onları galip ilan etme yeri değil :) Git konu başlığı aç kim galip çıkacak diye orada konuş :)
Bu arada anlamadıysan demişsin :) Kendinde eksik olan nitelikleri başkalarında sorgularsan çok hata yaparsın. Yazdıklarımı bi 10 dakika düşün sonra cevap ver. Hatta uzun uzun süreye yayarak cevap ver ki daha -zekice- olsun :)
 

DeletedUser36427

Ziyaretçi
arkadaşlar aşşağıda azro klanının profilini görüyorsunuz..
ben barzo klanları kurucusu olarak burada üzerimize atılan karalamanın düzeltilmesini rica ediyorum arkadaşlardan.

aslında durum, yansıtılanın tam tersi bir durumdur.
oyun başından beri barzo ve azro hücum la düşman klanlardır. ve nerdeyse sadece bu 2 klan hücum la ciddi bir savaş vermiştir.
Barzo ve alarm la SA iken, azro, (sancakbey) alarm-raspawn savaşının bitirilmesine öncülük etmiştir. sancakbey'e bu durumun alarm ın önünü açacağını barzo yu ve dolayısıyla azro yu bitireceğini söylememe rağmen, sancakbey alarmı azro dan daha fazla sahiplenmiş olacak ki bu durumu engellemek için bişey yapmak bi tarafa direk sonuca etki eden hareketini yaptı.
raspawn la savaşı biten alarm barzo yu düşman ilan etti. bu anlamda bi sıkıntımız yok ama bu durumun oluşmasına müttefikimiz neden olduğu için müttefikimizi sorgulamamız gerekti. ve barzo bu aşamada azro yu müttefiklikten azledip nötr işaretledi. aslında benim şahsi fikrim düşman işaretlemekten yanaydı.
ve nihayetinde ben barzo yu dağıttım. dağılan klanın oyuncuları alarm a ve hücum a geçtiler. bu durum azro nun bitişini de hızlandırmış oldu.
durum bundan ibarettir.
arkadaşların aşşağıda ki ifadesi gerçeği çarpıtmaktadır. kendilerinden bu profili yeniden gözden geçöirmelerini rica ediyorum..




HESAPLAR SİLİNMİŞTİR


selamun aleyküm arkadaşlar güzel bir birlikteliğin ardından artık bu dünyadaki misyonumuzu tamamlamanın zamanı geldi klanımızda bir çok arkadaşımızla birlikte yarın saat öğlen 12:00 da hesaplarımızı silme moduna alıyoruz nedenine gelince bu dünyada malesef oyunun kalitesini düşürecek bir çok neden yaratıldı bunların en başını hucum klanlar birliği çekti önüne gelen klanı kendi bünyesine alarak oyun alanını daraltarak dünyanın monoton bir hal almasına neden oldu sonrasında müttefiğimiz BARZO başından bu yana savaştığımız hucum klanına yani düşman klanına geçmesiyle devam eden talihsizlik zincirine bir halkada son olarak alarm klanları ekledi barzoyla savaşırken müttefiği olan hucum klanına geçiş yapan BARZOoyuncularına karşılık hucum klanına sessiz kalmalarıyla ve dünyadaki etkisiz bir vasıfla hertarafları masmavi olarak düşmansız ve savaşsız bir düzen altında ilerlemeleri artık bizlerin oyundan soğumasına neden oldu bu kadar hareketsiz bir dünyada kalıp zaman harcamanın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz kimseye hesap sil demiyoruz kalacak olanlara oyunda başarılar dileriz ancak bu duruma etki yapan klanlara geçmemenizi sizlere tavsiye ederiz..



rukas sancakbeyin bu olayla alakası yok kim sa istedi kim kimin arasını yaptı kim o olmazsa bizde yokuz dedi vs gibi detaylarına girmeyeceğim
 

DeletedUser

Ziyaretçi
detaya girecek bişey zaten hocam. benim konuyu buraya getirme amacım azro klanı profilidir. yazılanların gerçekliği yoktur.
sonuç olarak barzo dağıldı ve oyuncuların bir kısmı alarm a bir kısmı da hücum a geçti. bu da son derece doğal.
azro nuın kendi hatalarını kabullenmeyip hesap sil e gelinme gerekçeleri arasında barzo yu göseriyor olması anlamsız. azro, hücum a karşı kendisiyle birlikte savaşan tek müttefikinin çıkarlarının kendi çıkarı olduğunu göremedi. barzo dağıldı yalnız kaldı. sonucu da ortada..
 

DeletedUser36427

Ziyaretçi
işin o kısmı azro-barzo arasındadır fakat ara bulmak kelimesi yanlış yerlere çekilir :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
azro oyuncularının hesap sil yapması çok büyük bir olaymış gibi algılandı ama sadece yönetim yapmış gibi gözüküyor onlar da hücum bizi yendi dememek için şu an w de hücum un mutlak birinci olması düşünülemez kuzeyde respawn klanı büyük bir güç snszlk klanı da şu ana kadar ciddi bir savaşa girmedi ama iyi bir klan hücum hell elite le uğraşırken kuzeyde alarm bir şekilde bitirilebilinirse bu w nin kazananı hücum olmaz kudası saymıyorum bile 2 mütünün arasında sıkışmış bir klan sadece
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Rekabetçi ruhu olmayan lider zayıftır ve en ufak sorun karşısında kolaylıkla pes eder.
 

DeletedUser28045

Ziyaretçi
@ B.F.M.V

önce bi yazdıklarına baktım sonra ilk cümleni okudum sonra aldı beni gülmek devam edemedim kusura bakma troll

adszzsv.png



özetle sen kralsın prosun on numarasın adamın dibisin , ben de tebiyesizim ya çocukken terbiye veriyorlarmış da ben oyuna dalmışım alamamışım neyse artık sağlık olsun
hatamı da düzelteyim hucum klanları şuan en büyük dezavantaja sahip klan , yıkılmaları uzun sürmez bence siz kazanacaksınız troll
 

DeletedUser

Ziyaretçi
B.F.M.V,Sircouragee sizce de tartışma çok uzamadı mı kişisel tartışmalarınızı genel forumda yapmasanız ?
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Bizim hesap silmemiz savastan kacmak veya yenilmekden dolayı değildir... Hesap silmemizin asıl nedeni w14 den sıkılmamızdır... koskoca dunya 2-3 klan arasında donup duruyo ne zamandır...

Rspawn olayına gelincede evet despide bilir alarmla sa yaptıkları takdirde kabul ettik ki alarma teklif yapıldıgında alarmda azroyla sa yapılması sartını kosmustu... Tamam Alarmın barzoya yonelmesi barzonun bittiğini anlamına geliyo diyelim... Aylardır barzo tek aşağı cephede savasıyor sadece hucum ve kud-as a karşı alarmla savasmadı... Peki bu sure içinde barzo ne yaptı ???

Bu süre içinde Azro yukardan respawn aşagıdan hucum klanlarıyla savasırkenki zaman kısmından kimse bahsetmemiş... Herkez kendi işine geldiği gibi yazmış... Desteklerimiz genelde hucum sınırında ve kamikazelerde genelde o tarafa atıldığı için Respawna karşı bir varlık gosteremedik ve yukardan cezayı kestiler... Peki barzo biz respawna koy verirken hucumdan kac koy aldı ??? Aksine tek cephede savasmasına ragmen verdiği koy had safhada...

Biz kimseye kalleşlik yapmadan adabımızla saygımızla savasımızı yaptık ve sonradan kenara cekildik... Tabi hesap sil yaptığımız için hucum savası kazanmıs oldu... Bizede tebrik etmek düşer başkada laf düşmez...

Ama dediğim gibi Barzo klan olarak azıcık azro gibi direnseydi durum bu kadar kotu olmazdı ne barzo dağılırdı nede azro... Kendi hatalarınızı hiç bir zaman Azro ya yüklemeyin...Barzo daha kendi yönetim içinde ikiye üçe ayrıldı birbirlerinin kuyularını kazmaya çalıştı falan filan...
 

DeletedUser

Ziyaretçi
@ B.F.M.V

önce bi yazdıklarına baktım sonra ilk cümleni okudum sonra aldı beni gülmek devam edemedim kusura bakma troll

adszzsv.png




özetle sen kralsın prosun on numarasın adamın dibisin , ben de tebiyesizim ya çocukken terbiye veriyorlarmış da ben oyuna dalmışım alamamışım neyse artık sağlık olsun
hatamı da düzelteyim hucum klanları şuan en büyük dezavantaja sahip klan , yıkılmaları uzun sürmez bence siz kazanacaksınız troll
Söylediklerin bi anlam ifade etmedi :) Ben senden bunları söylemeni istemedim. Lafı çocukça* çevirip buraya getirdinya,tartışmanın bittiği noktadır. Olgunluğuna erişmiş her kişi senin bu yaptığının neyi amaçladığını anlar :) Bu konuyuda bitirelim. Tartışabilecek olgunluğa gelince devam etmeyi diliyorum :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Benimle alıp veremediğiniz nedir oyun başında benden bahsetmişsiniz :)

Ben kesinlikle uzun soluklu oyun oynamam tarzım değildir eser geçerim

Biraz çekilmez olabilirim çok msj yazarım belki adamı deli ederim ama hepsi can sıkıntısından oyundan çabuk sıkılıyorum...
 

DeletedUser6369

Ziyaretçi
arkadaşlar aşşağıda azro klanının profilini görüyorsunuz..
ben barzo klanları kurucusu olarak burada üzerimize atılan karalamanın düzeltilmesini rica ediyorum arkadaşlardan.

aslında durum, yansıtılanın tam tersi bir durumdur.
oyun başından beri barzo ve azro hücum la düşman klanlardır. ve nerdeyse sadece bu 2 klan hücum la ciddi bir savaş vermiştir.
Barzo ve alarm la SA iken, azro, (sancakbey) alarm-raspawn savaşının bitirilmesine öncülük etmiştir. sancakbey'e bu durumun alarm ın önünü açacağını barzo yu ve dolayısıyla azro yu bitireceğini söylememe rağmen, sancakbey alarmı azro dan daha fazla sahiplenmiş olacak ki bu durumu engellemek için bişey yapmak bi tarafa direk sonuca etki eden hareketini yaptı.
raspawn la savaşı biten alarm barzo yu düşman ilan etti. bu anlamda bi sıkıntımız yok ama bu durumun oluşmasına müttefikimiz neden olduğu için müttefikimizi sorgulamamız gerekti. ve barzo bu aşamada azro yu müttefiklikten azledip nötr işaretledi. aslında benim şahsi fikrim düşman işaretlemekten yanaydı.
ve nihayetinde ben barzo yu dağıttım. dağılan klanın oyuncuları alarm a ve hücum a geçtiler. bu durum azro nun bitişini de hızlandırmış oldu.
durum bundan ibarettir.
arkadaşların aşşağıda ki ifadesi gerçeği çarpıtmaktadır. kendilerinden bu profili yeniden gözden geçöirmelerini rica ediyorum..




HESAPLAR SİLİNMİŞTİR


selamun aleyküm arkadaşlar güzel bir birlikteliğin ardından artık bu dünyadaki misyonumuzu tamamlamanın zamanı geldi klanımızda bir çok arkadaşımızla birlikte yarın saat öğlen 12:00 da hesaplarımızı silme moduna alıyoruz nedenine gelince bu dünyada malesef oyunun kalitesini düşürecek bir çok neden yaratıldı bunların en başını hucum klanlar birliği çekti önüne gelen klanı kendi bünyesine alarak oyun alanını daraltarak dünyanın monoton bir hal almasına neden oldu sonrasında müttefiğimiz BARZO başından bu yana savaştığımız hucum klanına yani düşman klanına geçmesiyle devam eden talihsizlik zincirine bir halkada son olarak alarm klanları ekledi barzoyla savaşırken müttefiği olan hucum klanına geçiş yapan BARZOoyuncularına karşılık hucum klanına sessiz kalmalarıyla ve dünyadaki etkisiz bir vasıfla hertarafları masmavi olarak düşmansız ve savaşsız bir düzen altında ilerlemeleri artık bizlerin oyundan soğumasına neden oldu bu kadar hareketsiz bir dünyada kalıp zaman harcamanın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz kimseye hesap sil demiyoruz kalacak olanlara oyunda başarılar dileriz ancak bu duruma etki yapan klanlara geçmemenizi sizlere tavsiye ederiz..


Sinan abi yaşınızdan dolayı saygım sonsuz ama sizler o kadar çok hata yaptınız şimdide Azro klanlarını haksız ve suçlu gösteriyorsunuz.
Azrail-Rohan-Bozgul üçlüsü dünyada en iyi olabilecek bir klanı GADDAR klanını birlikte savaşarak ve yardımlaşarak yenmiştir ve Azro klanı kurulduktan sonra da Alarm klanına karşı tek bir yanlışımız bulunmamıştır ve respawn klanı ile olan SA nın nasıl yapıldıgını neler yasandıgını bilmediginiz için boyle konuşmaktasınız.

Sizler klanı ilk dağıttığınızda sizinle o kadar cok konusmak istedik barzo klanının dagılmasını istemedik ama siz sanki o klanın kurucusu değilde en pasif üyesiymişşiniz gibi konustunuz ve klan oyuncuları yeni bi yapılanmaya girişecektir bizler yonetimde bulunmayacagız dediniz ve duruşunuzu sergilediniz.Bizler boyle duruş sergileyen bi kişiye ve klanına karşı ne kadar güvenebiliriz!!Alarm klanı ile aranızda olan SA nın nasıl oldugunu bizler çok iyi biliyoruz, karalamaya ve arkadan atıp tutmaya devam ederseniz bunları da soylemememiz için hic bir engel kalmayacaktır.Alarm klanı ile 1 aydan fazla SA işaretliydi sizde o sürede kaç koy aldınız yada ne kadar aktif oldunuz?
 

DeletedUser

Ziyaretçi
sami yorma kendini kanka yukarda yazdım zaten herşeyi... AzRo savaş sırasnda hesap sildiği için mağlup gözüküyor doğrudur... Yalnız Hucum savasının kaybedilmesinde kimse AzRo nun üstüne sucu atamaz istatistikler ortadadır... özellikle muratın gitmesinden sonra Barzo bitmiştir...
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Tartışma için herkesten özür dilerim. Elimde olmadan cevap vermek zorunda bulundum. Bunu bu foruma taşıdığım için üzgünüm fakat. Bir eleştirinin büyütülmesiyle oldu.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
azro oyuncularının hesap sil yapması çok büyük bir olaymış gibi algılandı ama sadece yönetim yapmış gibi gözüküyor onlar da hücum bizi yendi dememek için şu an w de hücum un mutlak birinci olması düşünülemez kuzeyde respawn klanı büyük bir güç snszlk klanı da şu ana kadar ciddi bir savaşa girmedi ama iyi bir klan hücum hell elite le uğraşırken kuzeyde alarm bir şekilde bitirilebilinirse bu w nin kazananı hücum olmaz kudası saymıyorum bile 2 mütünün arasında sıkışmış bir klan sadece

:) hak verdıgım konu arzo yönetımı çöktu hesap sıldı yazındır. bılmedıgın konu ıse hucum klanları bır klanla muttefıkse o klan hucum klanı manası taşır. onlara yapılacak cıddı saldırılar olursa (olabılır) muttefıkımız bu saldırılarda zayıflarsa bız hucum olarak gerken her destegı verırız.

öylekı; oyun bırakan olursa hesaplarını dostlarımıza dagıtır savaştırırız. oyununa bakamayan olursa yıne degerlı dostlarımızı getırır hesapları verır savaştırırız, savunmaysa savunma, saldırıysa saldırı elımızden gelenın fazlasını yaparız. bız hucumuz. klanlar tarihinin en güçlü topluluguyuz. (aıle, birliktelik, kemık kadro ve oyuna bakış açımız manasında) bu sebeplerle bız kımseyle dıploması yapmayız. dostlarımız bellıdır ancak oyunda hıc bır zaman harıta düşmanlıgı harıcı düşmanımız da olmaz.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Ama dediğim gibi Barzo klan olarak azıcık azro gibi direnseydi durum bu kadar kotu olmazdı ne barzo dağılırdı nede azro... Kendi hatalarınızı hiç bir zaman Azro ya yüklemeyin...Barzo daha kendi yönetim içinde ikiye üçe ayrıldı birbirlerinin kuyularını kazmaya çalıştı falan filan...

arkadaşım kacırdıgın bır nokta var, barzo klanına dua edın ki biz onlar arzo klanından daha güçlü görüp tüm kadromuzu oraya cektık. ki ozamanları barzo klanı sıralamda lıderdı. arzo klanı karşımıza cıkacak guce sahıp bır topluluk olmadıgından bızde kafa adamlarımızı öncelıkle en guclu olan barzo klanına yönlendırdık. bız arzo klanı ıle savaşmadık ki arzo klanı bızımle savaşmış gıbı bır ortam oluşturdu.

bız barzo klanı ıle savaşırken arzo klanı ıse bıze katılan yenı klanı kuzeyden topladı. ıyı oldu bızden aldıkları 3 k lık köylerı 12 k olarak buyuttuler. ;) arzo hucum klanına saldırdı hucum klanı karşılık vermedı. cunku arzo klanı bızım ıcın gucu yetmeyen bır klan olarak görülmekteydı. bir dev' e cücenın yumruk atması tabırını düşünebılırsınız. arzo bıze sonradan katılan zayıf oyuncularla yetınırken. bız barzoya öldurucu darbeyı vurup (kudas başta olmak uzere alarm klanı ıle bırlıkte) sonra dagılma noktasında barzo klanını muttefıklerımıze yem ederek. kemık kadromuzu kendilerini çok güçlü sanan, barzoyu zayıflıkla nıtelendıren, uzakdan davulun sesını begenen azro klanı ıle yapmıs oldugumuz ılk cıddı saldırılarımız (daha saldırılar köylerıne gırmeden :) sadece feyklerımızın atılması bıle korkutmuş olcakki) da hesap sıl yapma kararı aldılar. zıra belkı arzodakı hıc bır oyuncu ömrunde o kadar feyk almamış olsa gerek kı feykler devam ederken hesap sıl modu olayına gırdıler. kısacası bız hucum olarak arzoyla savaşmadık. w11 de de pusula klanına yalvarmıştık hesap sılmeyın dıye yınede hesap sıldıler ve kactılardı. artık bu oyunu anlıyorum. ayda 1 yenı server acılıyor. oyun bedava ya oyunun degerı kayboldu. bız eskı klansavaslarında ne şartlar altında yıllarca bır serverde emek vererek oyun oynuyorduk. nese daha fazla uzatmaya gerek yok. lafın özu. saldırırken 10 numara :) saldırı alınca pırrr. bız hucum olarak artık mıs atarken bıle öylesıne atıyoruz. nerede eskı usta oyuncular.

herkeze ıyı oyunlar
 
Üst