SW KLANI GERÇEKLERİ – Tek seferliktir.

Kramers

Acemi
Tepki puanı
8
Herkese Selamlar, Buyurun Gerçek SW :)

1- SW klanı diğer klanlara CASUS sokmaya çalışmaz. Arada kulağımıza bilgiler gelir ama amacımız başka bir klana casus sokarak bu klanı içten yıkmaya çalışmak değildir.

2- Bizler politika ve oyun mantığı olarak kartlarımızı açık oynamayı severiz. Gizli olan şeylerimiz genelde özel hayatımıza ait bilgilerdir. Oyun içindeki mantığımızı,planlarımızı,hedeflerimizi ve adımlarımızı diğer klanlarla da paylaşmaya çalışırız. Bunu kendimize güvendiğimizden dolayı yaparız.

3- SW klanı yöneticileri normal şartlar da Düşman veya farklı klan oyuncularına mesaj atmazlar. Sadece FULL savaş modu öncesi aktif oyunculara veya klanlara bir teklif de bulunuruz. Kabul edenler olursa bizlerle veya bizden bağımsız (belli şartlarda) oyunlarına devam ederler. Bizden bağımsız olan süreç maximum 1 aydır sonrasında şartları yeniden konuşur veya değerlendiririz.

4- Çevremizdeki klanlar bizim attığımız PASİF oyuncuları topluyorlarsa bizim gözümüzde bu klanlar o dünyada geçerli olmak üzere toplama klanlardır. Ama belki XX. Dünya da bu şekilde yaparken başka bir dünya da bunu yapmıyor olabilirler. Çünkü bir çok klan bir dünya da PRE kasarken başka bir dünyaya FULL aktif girebilirler.

5- Bizler için sayıca çok olmak değil yüksek birlik içinde olmak önemlidir. 4-5 klan olmak yerine 1-2 klan olarak oynamayı tercih edebiliriz. Ama oyun başında her yeni oyuncuya şans vermeye çalışırız bu yüzden de önce genişleriz sonra küçülürüz. 1 ay sonunda ise duruma göre tekrar genişlemeye devam ederiz.

6. Genelde hedeflerimiz veya planladığımız şeyler gerçek düşüncelerimiz iken özelden yapılan mesajlaşmalar karşı tarafın tepkisine göre iyi,temkinli veya gerçek dışı olabilmektedirler.

7- Kimseyi açtığımız KONU başlıklarını okumaya zorlamıyoruz. Açtığımız konularda küfür yok, alaycılık yok. Normalde aslında farklı klanlar hakkında paylaşım da yapmayız,sirküler çekmeyiz ama kurucumuz dünya 58 de yapılan haksızlıklardan dolayı; seviyesini düşürmüş ve bir takım gereksiz konular açmıştır. Bunları geri alamayız ama bize göre böyle konuların açılmasına gerek yoktur.

SW KLANLARI Dünya 59 Genel forumlarda artık konu açmamaya çalışacaktır. Özelden yapılan mesajlaşmalara ise daha temkinli yaklaşacaktır. Klan profili daha sade hale getirilip, asıl hedeflerimize odaklı olmaya çalışacağız. Üye alımlarımız DÜNYA 59 için 20 Mayıs 2020 23.59 da kapanmıştır. Bundan sonrasında referanssız üye alımı yapılmayacaktır. SW3 klanı iptal edilmiştir. SW,SW2 ve SW3 deki pasif oyuncular 1 haftalık gözlem ve bilgilendirme sonunda klandan ihraç edilmişlerdir.

Bundan sonrasındaki elimizden geldiğince sizlere GERÇEK SW yi göstermeye çalışacağız.

Son 2 ay içinde dünya 58 veya 59 daki Tüm hatalarımız; gereksiz mesajlar,gereksiz açılan konu başlıkları, gereksiz atılmış olan sirküler mesajlar, özelden yapılan kırıcı mesajlaşmalar ve diğer tüm yanlışlarımız için TÜM DÜNYALARDAKİ; TÜM KLANLARDAN ve OYUNCULARDAN ÖZÜR DİLERİZ.

Bundan sonrasında artık kendimizi oyun içindeki hedeflerimize vererek Eski dünyalardaki çizgimize geri dönmeye çalışacağız.

STAR WARRİORS KLANLARI AİLESİ VE KURUCUMUZ ADINA,


Herkese iyi Oyunlar ve Sağlıklı günler dileriz.

Şimdiden bayramınızı da kutlarız.

Sevgiyle kalın.
 

grimandalina

Mızrakçı
Tepki puanı
182
Çevremizdeki klanlar bizim attığımız PASİF oyuncuları topluyorlarsa bizim gözümüzde bu klanlar o dünyada geçerli olmak üzere toplama klanlardır.
Lütfen hatam varsa düzeltin ama, star wars klanları 58’deki tüm oyunculara SW klanı kurulacak 59’da aramıza bekleriz diye mesaj atan, burdaki her dünyanın forumunda aynı konuyu açıp adam toplayan ve bu spam konular yüzünden ban yiyen klan başkanınız falan gibi durumlar olmuştu. Ben mi hayal gördüm? Başka klanlara toplama klan ithamında mı bulunuldu? :oops:
 
Tepki puanı
567
Bireysel konusmalara daha cok dikkat edecegiz demesinin sebebi bunun her yalanini her seferinde ifsaliyoruz o yuzden biz rezil etmekten biktik o rezil olmaktan bikmadi bu yaşta bu gurursuzluk, buda buyuk basari tebrikler.

Ve casus konusunda bütün dunyaya yazdin ama senden baska yapan yok merak etme ss al kirp duzenle yapmaktan sıkıldım. Git biraz kendini sorgula bu kadar yalan bir oyun icin deger mi?

Ozellikle bu oyunda karakter bazinda yaptıkların unutulmaz durust olursan durust kalirsin. Ama senin icin artik cok gec
 

Deleted User - 117182

Ziyaretçi
arkadaşlar aylık pre karşılığı sw gibi muthis eski ve karakterli insanları karalama amaçlı klavye delikanlısı troll alınacaktır.
Yoksa işimiz yaş askerle savaşla olacak iş değil.
 

Deleted User - 117182

Ziyaretçi
Ozelden bana yaz beni bul yigidim seni baska klanlara karşı da kocbasi olarak kullanırız:)
 
Üst