İyi geceler

pNc*

Mızrakçı
Tepki puanı
3.158
Konu hakkında bilgimiz yok ki sadece çatır çutur topladıklarını görebiliyoruz. Nasıl bir şey düşünmemizi istersin :D
 

Deleted User - 5550968

Ziyaretçi
çok fazla oyunu oynamam; arada girer bakarım şimdi gerçek nickimle giriş yapsam beni de toplarlar. kendi hesabımla yazmaya cürret edemedim yeni hesap açtım xD. Koskoca klan 7 kişiye karşı savaşırken komut paylaşımımdan köy bilgilerini alıp foruma yapıştırmış. adamlara söyledim zaten 2 tane savunma köyümüz var diyiip gülüyor:d bir de adamın biri 200k kesim yaptı. KISACASI ÇÖP KLAN :D
 

EnesKOSOVA1

Yasaklı
Tepki puanı
910
Anlatın bakalım bilinçlenelim :D Ben tanımıyorum ama sürekli eibo şu dünyada şunu arkadan vurdu eibo bunu bu dünyada arkadan vurdu bunlara güvenilmez deniyor adamların ismi lekeli :D


beyler w başından beri eibo için yazdıklarımı erol için yazdıklarımı takip edenler bilir. VSCF yani erolla w9dan tanışıklıgımız var relden görüşmüşlüğümüz var..Konuyu bizzat benden bilin. EİBO klanlarına güven duymayın. içinde bulunan çoğu oyuncu başta da erol kendi sorumluluğunu alabilecek kişiler değil.
Bakın w başından beri eibo adına yazıyorum. Erolun bozuk zihniyeti nedeniyle bu w de onunla defalarca karşı karşıya geldim. İnanırmısınız ismini bilmediğim adamlar bile bana bilenmiş vaziyette. Mesele de asarımlı keserimli konuşmalarımmış. Kimseye bu şekil konuşmadım etmedimde eroldan başka. Ama erol kendisi bizzat klan başkanı olarak bu şekilde 100lerce oyuncuya konuşmuştur. Mesele bunlar da değil erolun bozuk zihniyetini destekleyen oyuncular ve erol bakın Set olmasın köy savunacak oyuncular değiller. Klanın menfaatine erola hesap silelim dedim silmedi. Bunu EİBO dc sinde herkes duydu. erol dedim gel savaşalım onada yanaşmadı. EİBO klanlarını bu zamana kadar savunmuş desteklemiş biriyim.Daha evvel w37 de EİBO kuruculusuydum.EROL ile w48 den tanışıp realden görüşmüşlüğüm vardır.Sözlerimi dikkate alın lütfen... EİBO ya güvenmeyin.
 

DeletedUser69984

Ziyaretçi
Kim üzdü seni KOSOVA kardeş, ayrıca neden hesap silmek istedin ne yanlış yaptı eibo da sen bize yakışmaz silelim dedin silmediler
 

EnesKOSOVA1

Yasaklı
Tepki puanı
910
10 kişi bile değiliz bakın köylerimize saldırmaktan acizler.oyuncuyuz diye geçinenler sizlere vurmayız diye geçinenler ordu bilgilerimizi paylaştıgımız zaman köylerimizin sslerini çekip bu köylere saldırıları forumda paylaşmış kişiler aynı zamanda mis arası ile köyleri tuttugumuzda sahte gülücüklü mesajlarla köyü bırakmamızı isteyen oyuncular.. ama bakın iyi dinleyin, kendilerine güveni olmayan,set olmasın köy tutamayacak, ve en önemlisi sürü halinde adam olan bir birliktelik halinde eibo şuanda.

bakın Eibo şuanki diplomasisini uzun vadede sürdüremeyecek. Ben sadece kötü oldugu o anı bekleyerek bile o zamana hazırlanabilirdim.Ekibim ha keza hazırlanıp arkadan vurabilirdi. Ama asla klanın menfaati emekleri zedelensin istemedim.DC grubunda erol erol silelim dedim. Silmem dedi. Erol dedim senle savaşalım meseleyi aramızda halledelim dedim. Ona da gelmedi. Erol dedim tamam bana bilenenlerle gel hepinizle tek savaşayım dedim onuda yapmadı. Sen sil dedi. Klanın menfaati adı altında köy meraklısı oyuncuları besleyerek bizlere bilendirdi.
 

EnesKOSOVA1

Yasaklı
Tepki puanı
910
Hesabım cezalı iken Erolla savaşacagımı burdan yazdım sizlere. Etrafımda bana destek veren oyuncular bu meseleye karılmayacaklardı ancak erolun bu oyunculara dahi hastalıklı bakışlarını görünce enes istemesende seninleyizdediler ve bugun bu savaşı icra ettirdik. klanın kesim puanları bile bazı şeyleri açıklıyor beyler. Bakın 1 haftadır hazırlanmış misleri hazır olan oyuncular tebrik ediyorum 60 a yakın köy aldılar.Fark şuanda bu. Ama bugun kurdugumuz klanın 3.5 milyon saldırı 2 milyon savunma kesiminden bile aslında azınlık olmamıza ragmen nasıl tepki koyabildiğimizi görebilirsiniz. Çogu oyuncumuz mis çıkılan köylerindeki saldırılarla iptal ederek ara attı ve o orduyu mis çıkılan köylere kilit olarak attı. Ama EİBO nun hazırlıklı mütriş oyuncuları kilit yiyince ona bile set yapmaya kalkıştı.

Bizlerin saldırı savunama tüm bilgileri SSlerle foruma yüklendi. 7 kişiye karşı savaşmaktan korkan EİBOYA karşı lütfne diplomasinizi tekrar şekillendirin düşünün.
 
Üst