OUT-KAOS-TAHRİBAT vs VENOM-TRİCKS

DeletedUser56535

Ziyaretçi
Söylediğime cevap ver dostum aradığımda cevap vermeyen sensin çünkü sanalda anca delikanlılık ben herkes ile açık konuşurum. Sende orda vardın ya delikanlıca söylesene ben wenom out savaşında tarafsız kalacağımı da söylediğimi ? Benim elimde kanıtlarım var merak etme ;) sende kanıdın varsa söyle de delikanlı sen ol şerefsiz ben olayım :) :)
Aaaa sen beni aramıştın değil mi? Kusura bakma cs oynuyordum sonra da unutmuşum. O kadar değersizsin yani. Biz orda konuşulanları iyi biliyoruz merak etme. Burda yalan söyleyerek kendini aklama. Varsa delilin delikanlı gibi koy ortaya. Adamı sırtından vurup da sonra delikanlı rolü oynama. Lüzumu yok.
 

DeletedUser45953

Ziyaretçi
Bakınız begenmedim diyene kadar adam üstüne tıkla görmezden gel tıkla oh rahat.d
 

DeletedUser58115

Ziyaretçi
Bakınız begenmedim diyene kadar adam üstüne tıkla görmezden gel tıkla oh rahat.d

Yani yere çöp atan birine "Yere çöp atma" demeyip, görmemiş gibi devam edelim, öyle mi? İnsanlar yanlışlarını düzeltmesin, biz de o yanlışlara göz yumarak hayatımıza devam edelim, düzeltmeye çalışmak yerine, bu mudur?


Ne duyar kastım beeeeh
 

JrFly

Dük
Tepki puanı
765
Bugün "Venom" klanına karşı OUT-KAOS operasyon yapmış güzel köyler alınmış iki tarafa da tebrikler. Kesim raporlarını görmek isteriz burada.
 

uyznlar

Ağır Atlı
Tepki puanı
4.109
The Trickster klanı kendi içinde bozulmalar, illegal işler olmadığı sürece güzel diplomasiler ile girdiği HER dünyayı RAHAT kapatma kapasitesi olan bir klan...
 

DeletedUser64688

Ziyaretçi
durum nedir şu an özet geçecek bi arkadaş yok mu :)

Trickster'in olduğu bölgede yani güneybatı üst bölgede tricks+venom4 klanı daha üstün gibi.Tricks yapacağı oplarla zamanla o bölgeyi kontrol alacak galiba.

Out'un olduğu bölge yani tam kuzeydoğu'nun ortası ve üst kısmında out tarafı önde.Orda sadece venom(Patates) olan klan var zamanla onlarda ordan düşecektir.Out tarafı orayı kontrol altına alacak gibi.Şuan savaşta out-tahribat-kaos önde gibi venomdan çok köy topladılar ama bi o kadar da tricks aşağıdan bölgeye yerleşiyo.Güzel bi savaş oluyo galiba 2 taraf içinde
 

JrFly

Dük
Tepki puanı
765
kıta35 de maden fiyatları 200=1 olmuş kim çekiyor bu madenleri :) venom oyuncuları iyi savaştılar orada ama çok köy ve ordularını hep kaybettiler.
 

DeletedUser7638

Ziyaretçi
Son durum. Raporlarda toparlanıp hepsi atılacaktır güzel kesimler var :)
 

Eklentiler

  • sss.png
    sss.png
    114,6 KB · Görüntüleme: 93

DeletedUser67142

Ziyaretçi
Kendi adıma yorum yapacak olursam. Venom4 ve TNS bölgesinde üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Fakat venomun ana grubuna karşı fazla uzak kaldığımızdan bir yardımımız henüz dokunmadı.

Onun haricinde kaos klanı üst bölgeye güzel bir opa çıktı mislerin arasını doldurarak gayet başarılı gelmişler. Fakat alt bölgeye çıkılan op gelen arkadaşlar adına fiyasko gibi geçti sayılır.

Çok güzel kami kesimleri oldu opa çıkanları da savunan arkadaşları da tebrik ederim.Yukarıya çıktıkça savaşa koyduğumuz ağırlık daha da artacak o süre zarfında ne yazık ki kayıplar yaşanacak.Kaybı en aza indirip merkez de kalan out ekibiyle sınırımızı bir an önce kuracağız.

Herkese kolay gelsin.
 

Deleted User - 1843728

Ziyaretçi
Savaşın bulundugu bolgede bulunam bir oyuncu olarak gozlemim, buradaki savasin çok uzun surecegi hemde son world perde görülmemiş sekilid uzun surecegi.

Burada ki savasi iyi diplomasisi olan ve daha iyi oyuncu sayisi fazla olan kazanacaktir.

Ayrıca bir klanin ne kadar çok uyesi var ise de sridan bakıldığında avantaj gibi girunsedeg bu büyük bir dezavantajdir :)

Tricks bu konuda ileride sorunlar yaşayabilir.

Bütün bunlari gözönüne aldığımda savasi OUT klanlarinin bulunduğu taraf kazanacaktır diye düşünüyorum.


Her iki tarafada bol sanslar:)
 

DeletedUser63568

Ziyaretçi
Venom4 sıkıntılı bir klan orada sevdiğimiz arkadaşlar da var hatta. En çok moralimi bozansa cellat ve out bünyesinden ayrılan oyuncuların bu klanı oluşturmaları veya tricks geçmeleri. Neden böyle bir şey olduğuna dair bilgim yok çok fazla yorum yapamayacağım fakat biz bence samimiyeti , seviyeyi koruyamamakta sorunlar yaşıyoruz millet olarak. Yeri geliyor küfür ederek samimiyet oluştururuz. Ne olursa olsun köy almak köy vermek hesap silmek oyunun içinde olağan şeyler fakat bu şekilde ayrılıklar küfürleşmeler , burada genel forumda küfür olmasa bile insanların birbirlerine aşağılayıcı ifadeler kullanması , karakterlerin tartışmaya açılması işte bu gerçek anlamda oyundan soğutuyor. İnsanlar günlük hayat stresinden biraz kurtulmak için bu tür oyunlara yöneliyorlar fakat oyun başlı başına stres ve kaos unsuru haline geldi. Bazı arkadaşlara oyunun bu stresinden uzaklaşıp gerçek hayata dönmelerini ve biraz olsun kafayı dağıtmalarını öneriyorum .( aslında tam tersi olmalıydı )
Son olarak iki klana da başarılar. Daha çok emek veren klanın kazanmasını dilerim.
 
Üst