Muhabbet Bölümü

  • Konuyu başlatan DeletedUser61441
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser51008

Ziyaretçi
Hadi bendekı ego dıyelım sendekı bu artıstlık nedır , utanmadan konusuyorsun..


gecmıs klanın ortasına kımseye asker harcamadan yagma kademe basmıs bırazda sıralama yapmıs, savasta ondeydık dıyor , 2 tane koy aldınız 2 tanede ıyı oyncunuzun koyunu kaptırdınız:)

Eger arkadaslarının sebeplerı varsa ıcerıde boş boş yatacagına hesaplarına baksaydın ,clasıcte savas yok dıye kendını parcalayacagına en azından savasırdık:) Arkanı tutup kacıyorsun ustune bız bırakmasaydık soyle yapardık boyle yapardık dıye reklam yıldızlıgına soyunuyorsun..

Kımsenın bıreysel oyunculugunun dunyayı etkılemeyecegını bılıyorsan sunuda ıyı bıl cok başlı toplama klandanda bır cacık olmaz.
 

DeletedUser33303

Ziyaretçi
Ben nerde bırakmasaydık söyle böyle yapardık demişim ? Sen nerenle okuyorsun benim yazdıklarımı . Birde gelmiş yatıyordun üstte diyorsun birşey bilmeden sanki içimizdeydin. Senin kadar boş yapanını görmedim gelmiş geçmiş en kötü classicti neyini inkar ediyorsun
 

aslankilic

Hafif Atlı
Tepki puanı
896
Kaan çok uzatıyorsun arkadaşım puanın 3k olmamışken çekip gitmişsin dünyadan dünya kapanmış gitmiş hala gelip burada yok şu şöyle bu böyle diyorsun. Dünya bitti bitti gün sayılıyor şu an neyin davasındasın hala.
 

DeletedUser51008

Ziyaretçi
İçine gırmeme gerek varmı dısarıdan bellı oluyordu:)

Tmm sen ve arkadasların gıdınce en kotu clasıc oldu bızde tarlada, kumda oynadık:)
 

DeletedUser33303

Ziyaretçi
Sen cidden anlamakta zorluk çekiyorsun ben bizemi bağlıyorum genele bağlıyorum sen hala kişiselleştirmeye çalışıyorsun ben diyorum ERROR ALARM vs sen diyorsun sen sen sen ben demiyorum ben diye ne kullanıyorsan söyle kafası iyiymiş.
 

DeletedUser51008

Ziyaretçi
Alarm error favorıyken bızım gıbı plase klana mı dunya kaldı dıyorsun anlamıyorum..
 

DeletedUser33303

Ziyaretçi
İşte anlayamıyorsun ben demiyorum hucum kötü klan demeye hakkımda yok yaptıkları ortada. Diyorumki oyun başında favori gösterilen HUCUM SQUAD ERROR ALARM ANATOL MAYDONOZ klanlarıydı bunların 3 ü dünyanın başında gelişen olaylardan dolayı sildi veya dağıldı. Dünyanın kalitesi birden düştü doğal olarak squad sonradan parçalandı bu gelişmelerden dolayı hucum için çok kolay bir classic oldu . Ama sen benim yorumumu yanlış yere çekiyorsun.

Benim demeye çalıştığım beklentinin %10 unu bile karşılamayan bir classic oldu savaşlarda az ve kısa sürdü.
 

DeletedUser51008

Ziyaretçi
Anlamıyorum ..

dedıgın klanların bır eli yagda bır elı baldayken hesap sılseydı dedıklerınde haklısın..

Yada alarm eror squad mrmdon klanı skype de toplanıp ortak karar ıle hesap sılseydı yıne dedıklerınde haklısın fakat yukarıdakı sartların hıcbırı yokken hesap sılersen ben anlamam ıstedıgın kadar kendını buralarda parcala sadece kendını yer bıtırırsın
 

DeletedUser33303

Ziyaretçi
ben seni anlıyorum senin demeye çalıştığın alarm ile eror squadla olan kıtadaki savaşı kaybedeceğini anlayınca sildi bizde anti zayıf düşünce baktık olmuyor kaybedeceğiz sildik bunu demeye çalışıyorsun dimi sen ? :D
 

DeletedUser51008

Ziyaretçi
bır klanı yenmek ıcın tum koylerını vura vura savasıp alan klan ben gormedım cunku 5-10 oyuncu sılersın sonra klan dagılır bos koylerı toplarsın.. antı dagılır 2-3 oyuncunun koyunu alırsın klan dagılır anlıyorsun degıl mı?
 

DeletedUser51008

Ziyaretçi
Bak ne guzel anladın:)

sımdı ıyı gıden xxxxx klanının 3-5 oyuncusunun reelde ısı cıkınca hemen hesapmı sılecek:) ya yerıne bakıcı bulacaksın yada burada sular kesıldı demeyeceksın:)
 

DeletedUser33303

Ziyaretçi
Bakış açıları farklı. Klanın oyuncusu dediğin adamlar anatolun yönetimi başıydı birlikteliği sağlayanlardı. ;)

İsmi geçen hiçbir klanda oyun başında savaşlardan dolayı silmediler :) NE EROR NE ALARM NE ANATOL klan üyeleri çok fazlaydı error alarm 2 si 300 kişi anatolde 300 kişi şimdi bu klanlar oyun başında 2 köy aldı ama 2 köyde kaybetti eyvah biz 2 köy kaybettik eşit gidiyoruz bunlar bizi yer diyemi sildi ? :D :D :D :D
 
Üst