Favori Klanlar

  • Konuyu başlatan DeletedUser61775
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser41180

Ziyaretçi
Klanlarda şu arjantin muhabbetinin bittiği gün bu oyun ölmüştür
 

DeletedUser12581

Ziyaretçi
Şimdi ben seni tanimam etmem eminim sende beni tanimiyorsundur. Şimdi benim kimseylede problemim yok. Oldukçada tartışmadan kacan biriyim ama sen bana bunca yazmışsın. Peki sana en basit şunu söylüyorum böyle 5 6 sayfa geriye git. Bircok kisi kendi gorusunu belirtir. Hucuma sans tanimayan olur. Suicide squad a olur. Myrimidons a olur. Peki senin örf adet olarak nitelendirdigin bir cesit oyunun raconu dedigin sey. Sadece size mi gecerli oluyor onu anlamadım. Hem tek haktan degil bircok kisi daha sizin aleyhinize yorum yapmis. Onlara racon kesmelisiniz. Ki bu yanlıs. Forum ne demektir. Ne amac icin kullanilir. Bir arastir. Racon kesilecek bir ortammıdır bi bakın.

Diger konu 50 yaş. Kimseyi alaya aldıgım yok. Buyuklere insanın saygisı olmalı ve ben orada hayatın gercegi bir seye ornek verdim. Yarın oburgun sende bende oyle olucaz Allah ömür verirse. Ama sevmezse saymazsa istemezse saygılı olmaz. Belkide saygı o insan icin yaş degildir. Bu yuzden saygıda görecelidir :) sana gore degisirken ona hicbir sey ifade etmez.
Konuşulan şeyler kisiye gore degistigi icin buda sabaha kadar gider dostum.

Doğru ben seni sende beni tanımazsın.Ben yapıvı her türlü eleştiriye tamamım.Gelin deyin ki şu sebepten dolayı şu klana bu sebepten dolayı da bu klana şans vermiyorum.Ha bizde diyelim adamlar birşeyler görmüş eleştiriyor.Bak mesela benim HUCUM hakkında söylediklerim bunlar:

Hucüm kadrosunun yaş aralığı hakkında pek bir bilgim yok ama yaşı belli bir seviyenin üstündeki iş güç sahibi insanlar genelde Classic dünyanın temposuna ayak uyduramazlar.Tabii konu HUCUM olunca bir durup düşünmek gerek :)


Gel böyle adam gibi eleştir tamam ksbul ama sizin yaptığınız bildiğin diğer klanları aşağılamak.Önceki mesajları okumadım ayrıca girdiğimde ilk gördüğüm mesaj buydu bende buna cevap verdim.Haktan dediğiniz arkadaşı tanımam etmem kişisel hiçbir problemim de yok o yüzden ona garezimiz varmış gibi lanse etmek çok yanlış.

Racon kelimesine gelirsek kimse mayfa babası değil ki burada racon kessin.Benim orada anlatmak istediğim oyunun yazılı olmayan kuralları.Ahlaki değerlerdir bunlar.
 

DeletedUser2758

Ziyaretçi
Sayın dostlar bizim favori gösterilmek gibi bir gayemiz yok fakat bir günden bir günede hele de kendi ekibimi öne atarak bizim olduğumuz yerde bir başkasının esamesi okunmaz oynamaya bile gerek yok tarzı fikirler içeren yazıma rastlanmamıştır , hücum ekibi kurucusu hali hazırda saygı duyduğum fikirlerine önem verdiğim bir kişidir , eleştiri ve övgü hassas bir çizgidir bunu yaparken diğer bireyleri incitmemek bizlerin asal görevidir diye düşünmekteyim tüm bunların yanı sıra , alyeska nickli arkadaş sen bana crespocuk şeklinde hitap edemezsin tekrarı olmazsa müteşekkir olurum
 

DeletedUser6863

Ziyaretçi
World açılmadan kavga ve kamplasmalar başlamış.Şimdiye kadar okuduklarim Hücum klanini hedefe oturtuyor.

Hücuma karşı açıktan yada direk hedef almadan ittifaklar kurulabilecegi izlenimi yaratıyor.

Alın sizin favori klaninizin hali demek isteyecek bazı yöneticiler burda rahatsızlıklarını dile getirmiş.

Ben burda iki ekibi favori olarak görevlerden biriyim dusuncemide daha önce yazdım benim böyle düşünme nedenim diğer ekipleri tanımıyorum neler yapabileceklerini bilmiyorum eğer benim tanımadığım klanlardan biri kazanırsa çok daha iyi ekipler varmış der tebrik ederim.

Sonuçta bu başlığın adı favori klan saygısızlık yapmadan herkes kendi düşüncesini yazabilmeli :)))
 

Luciferr

Baltacı
Tepki puanı
1.110
Kısaca özetliyim, hepinizi yerim. Ayık olun. Klasık 7 nin başakşehir'i ben olacagım
 

DeletedUser63059

Ziyaretçi
Alayına ANTALYA alayına memleket sevdası yensekte yenilsekte her daim ANTALYA ulano_Oo_O
 

DeletedUser57132

Ziyaretçi
yav adalete bak crespocuk.. sen bana dileğini yazarken ben sana crespocuk yazamıyorum? İşine bakmalısın bence.
 

DeletedUser2758

Ziyaretçi
dediğin gibi olsun hadi , eşeğin olmasada sahibinin hatırı vardır
 

DeletedUser12293

Ziyaretçi
Oyun içn yapmayın.. Valls yaşamak güzel gerisi rüya :)arkadaşlar buraya gelen tüm ekipler favori işş kişiselleştirmeyin.. Emeğe saygı duyalım ama herşeyde burdan ibaret değil giren klanlar sağlam ekipler açık konuşam favori yok hepsi kaliteli ekipler
 

DeletedUser57132

Ziyaretçi
Sana noluyor? Bak ben sadece cresponun postuna cevap verdim diğer yazılanları kaale almadım, senide alıcağımı zannetmiyorum boşuna klavyeni yıpratma
 
Üst