Los Galacticos Diplomasi

  • Konuyu başlatan DeletedUser47380
  • Başlangıç tarihi
Tepki puanı
925
Gencler sakin olun sinirlenmeyin hemen ama ilk bu klan dagilir :D silme cümleleri de hazir "butun dunya ile savastik sildik","herkesi bize karsi mut yaptik" vs vs vs.Klan tanitimlarinda cok böbürlenmenin,ego kasmanin zararlari iste bunlar :) her neyse c6 guzel acilirsa oraya gecersiniz.Tutenstein,autocad,onmylove biraktigi anda klan dagilir.Tute yakinda birakir zaten digerlerini biraktirmayin :)
 

DeletedUser56535

Ziyaretçi
Gencler sakin olun sinirlenmeyin hemen ama ilk bu klan dagilir :D silme cümleleri de hazir "butun dunya ile savastik sildik","herkesi bize karsi mut yaptik" vs vs vs.Klan tanitimlarinda cok böbürlenmenin,ego kasmanin zararlari iste bunlar :) her neyse c6 guzel acilirsa oraya gecersiniz.Tutenstein,autocad,onmylove biraktigi anda klan dagilir.Tute yakinda birakir zaten digerlerini biraktirmayin :)

Toplu silme olacak bir klan değil bence. Çok ağır oyuncular var. Bir kısmı silse de kalan kısmı bile güçlü devam eder. Cidden iyi ekip kurmuşlar ancak koordinasyonu iyi yapmaları lazım. Yönetim sallanırsa dağılır bölünürler.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
çok yakın bi kaynaktan istihbarat aldım dostum, tutenstein en az 6 ay daha burada. :)
 

DeletedUser14924

Ziyaretçi
Galaksinin birleştirici gücü :D Relax oynayın beyler kasmaya gerek yok. Takılıyoruz işte. Şimdi hestai gelip sağlı sollu giricek bakın konuya :D
 

DeletedUser

Ziyaretçi
oğuz bana iyi bakın bak. otoritelerin de dediği gibi tutenstein silerse galaxy malaksi kalmaz. :D
 

Tafarel Batu...

Ağır Atlı
Tepki puanı
459
Konuşmaları okudum. Hasan kardeşim yarın topluca hesap sile alırsın hemen yıkmışlar sizi :D la bırakın adamlar toplanmışlar ne güzel bırakın savaşsınlar. :D insanı oyunda en keyif veren şeydende mahrum bırakmayın :D elalem yakında savaş ilan etmeye çekinecek.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
yapılan tespitlere katıldıgımda var katılmadıgımda

cok güzel basarılı bir ekip topladıklarına katılmaktayım ve yönetimin yükünün agır olduguna dagılma gruplasmaya meyilli oldugunada katılmaktayım ama katılmadıgım nokta yöneticilerinin deneyimli tecrübeli ve bu işin altından kalkacak bi kadro oldugunu düsünüyorum o konunun altından kalkacaklarına inanıyorum


başarılar dilerim tekrardan
 

DeletedUser47380

Ziyaretçi
Öncelikle yönetimsel açıdan hiç bir baskı kurmuyoruz mesaj çekmiyoruz şu aşamada yönlendirme yapmıyoruz çünkü her ekibin başında birileri var onları yönlendirecek yada oyuncular takıldığında. Ekip şuan ki ekipten çok çok daha isim yapmış oyuncuya sahipti dünyaya çeşitli klanların girmesini bu sayıyı normal olarak düşürdü ama her zaman her yerde yazıyorum gelicek oyuncular oyun başı için daha kaliteli olabilir ama uzun soluklu oyuncular değildi şuan ekip uzun soluklu oyuna ve sıkışık haritaya alışık oyunculardan oluştu onun için oyuncu ve yönetim açısından bir sıkıntımız yok.

Sonrasında düşmanlarımızdan bir çok üyemize mesaj geliyor hiç tanımadığı adama "kanka nasılsın bize gelsene" diyen çocuklar falan var akşamları makara konumuz o sağolsunlar bizim eğlence kaynağımız oluyorlar onlara burdan tekrar teşekkürler. birde işin seviyesini kaçırıp bayan üyelerini küçük düşürücü şekilde kullanıp üzerlerinden bize iftira atarak prim yapmaya çalışan düşmanlarımız var. kalitelerini zaten daha önceden gördüğümüz insanlardı ama işte aynı şeyin fiyatı artsada kalitesi artmıyormuş demekki bunu tekrardan gördük.

Herkese hayrılı akşamlar biz buradayız umutlanan gençler bi istatistiklere baksınlar sonra buraya yazsınlar :)
 

DeletedUser14924

Ziyaretçi
Bir açıklama da Hasan kardeşimin dahil ettiği ekiplerden biri olan Risky ekibi adına gelsin,

Biz Risky ekibi olarak hesap silme yanlısı değiliz genel olarak. Aksine sonuna kadar gidelim istiyoruz. Fakat genel olarak yaş ortalamamız yüksek olduğundan vakit ayıracak yöneticimiz olmuyordu. Hasan kardeşim bu işi üzerine aldığı için artık oynamakta önümüzde bir engel kalmadı. Yani hesap silme gibi bir durumumuz yok. Ha özel sıkıntıları olan arkadaşlar olur diğer ekiplerden bilmiyorum onu. Ama benim getirdiğim ekipler oyuna aç. Keyif alıyorlar gerçekten. Hatta modlarımız sağolsun yeni sistemde belki classic dahi girebiliriz.

Ayrıca şunu da belirtelim biz işin gırgırındayız. Burada eleştirmişsiniz ama rakip ile gırgır şamata trolleme şeklinde uğraşıyoruz ki onlar da bizimle uğraşıyor. Eğlencesi de burada başlıyor zaten oyunun. Haritamızdan gayet memnunuz. Memnun olmasak zaten iki rica ile bu haritayı tersine çeviririz. Ki karşı taraftaki dostlar da bunun farkında. Herkes keyfine bakıyor burada. Çok güzel bir dünya çok çok aktif bir dünya ki hep dediğimiz eski dünyalar gibi. Arada ipler gerilse de yanlış bir durum da oluşmuyor.

Son olarak galaktikos burada sonuna kadar. Yensek de yenilsek de son köy dedik başlarken. Tüm bunları göz önünde bulundurunca da bin onmaylov onbin diyonisosu yok eder. thumbdowntt2
 

Luciferr

Dük
Tepki puanı
1.110
sa 200 kusur balta 380 hff yakalattim sabah vuslata. Simdi ben aglasam surda napcaksuniz ? Ya da klanca aglasak napcaksiniz ? Burasi aglama duvarimiz olsa napcaksiniz? Kocaman bi hiç. O yuzden bos bos tatava yapmayinda savas acan acsin , mut olacak gelsin konussun. Amma laf yaptiniz ya, kendi korkakliginizi bize laf atarak ort pas etmeye calismayin.

Ama ordumu kaptirdim diye gercekten aglayabilirim orasida ayri konu tt2
 

DeletedUser41078

Ziyaretçi
Ha bire hesap siler gider, şu şu oyuncular olmazsa bu klan bi işe yaramaz gibi yorumları okuyoruz..
Klanımızın temel taşları olan oyun stratejisi açısından zengin donanımlı yaşcada büyük klanınmızın abisi(olası klan ıcındeki gerginliği,sürtüşmeyi gidiren) oyuncuları var ki zaten olmasıda gerekiyor ama bu anlaşılmasın ki bazı isimler giderse klan biter bunları söyleyen ekip oyunundan bi haberdir hatırlatayım ekip oyunu oynuyoruz..
Kaldı ki herkes rahat olsun biz hangi klanında kimin kilit anahatar oyuncu olduğunu da biliyoruz fazla strese girmişsiniz stres ömrü kısaltır diyor uzman doktorlar stres yapmayın keyifli vakit gecırmek ıcın oynuyor-? (en azından bız oyle oynuyoruz)

Ayrıca nememurualkolbey bak sana güzel bi günün sabahında bir teklifim var buradan yazmak yerine oyundan bize savas ac ve buradan laf salatalığı yapmak yerine raporlarımızı koyalım..
Tabi sen önce bana attığın iftiralara cevap vermelisin söylediğin lafların arkasında durmamak nasıl bir duygu seni anlayamıyorumş.



Herkese buradan iyi ve güzel günler dilerim herkes den özel ricamdır laf salatalığı yapmaya laf yarıştırmaya gerek yok iyi olan kazansın herkese bol yağmalar güzel raporlar..
 

DeletedUser21651

Ziyaretçi
Degerli arkadaslarim :) bende nacizane fikrimi belirteyim :D

biliyorsunuz burdaki herkes cok uzun zamndir klanlar oynuyor herkes kimin ne kadar iyi yada kotu oyuncu oldugunu cok iyi biliyor fikrim o durki iyi oyunculari karalama yapmayi seven acemi oyuncular var biz ona halk arasinda "kedi erisemedigi yere mundar der" deriz 34 e cok iddiali giren Los Galacticos tebrik ederim basarilarini ilerleyen gunlerde sizlerde goruceksiniz. bu her zamn olmustur oguza olsun hasana olsun yapilan iftiralari daha onceki dunyalardada gorduk o yuzden buna halk arasinda " It urur kervan yurur diyoruz " burda o kadar bos konusmalar oluyorki sadece yazik diyorum elinizden geliyorsa oyununuzla gosterin oyunculugunuzu burda insanlara iftiralar atmakla kendi kisiliginizi koyarsiniz ortaya yoksa ne galaxy siz oyle yazdiniz diye oyunu birakir nede savasta kazanirsiniz diycegim odur ki herkes yoluna baksin galaxide bu dunyayi kapasin :D
 
Tepki puanı
925
Bu snky yi yetkili bi abisi gelsin alsin surdan :D kitalar farkli savasa gerek yok oyundan yerime bakarsin bide civardaki galaxy oyuncularina bakarsin,tarla hepsi 300-400 puan.Kuzeybati sinirinda oyuncu eksiginiz var,birakmayip savaslardan galip cikarsaniz zaten savasiriz sıkıntı yapma.Son postumdu kolay gelsin herkese savaslarda basarilar.
 

DeletedUser57864

Ziyaretçi
GALAKS klanını baştan berı tebrık edıyorum zaten ekıp çok ıyı dostlarımız da var orda hasan ıyı ekıp toplamıs emek sarfetmış çok güzelde yapmıs sadece hesaba benı katmamıs bu oyun savas oyunu sıze karsı tum kıta sava gırdı dıyorsun napsaydık bırakalımda gelışmenızımı bekleseydık :) sızde bellı baslı 3 4 kısı kaldı adam gıbı ordusu kalan onlarında yakında keserız bıletlerını ondan sonra zaten bırakıp gıdersınız yada kalır zaman kaybedersınız :) sımdıden daha 10 dan fazla bastan basla apan var sızden gırdığımız bastan basla yapıyor
sızdekı çoğu kısı 10 15 20 k premıum ıle oynadı bızde premıum harcayarak oynayan 1 2 kısı bıle yok preyle yaptığınız askere tecrube dıyosunuz :) neyse tartısmaya gerek yok burda tartısmak boşa oyunun hakkını verıp savaşımıza bakalım savas sonu zaten herşey ortaya çıkar :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Birbirinize karşı üslubunuza dikkat edin aranızdaki sorunları özelden halledin!
 
Üst