Demirci Araştırmaları Süre Kısaltma HK.

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Tepki puanı
1
Çok kademeli araştırma sistemi olan dünyalarda demirci araştırmaları zulüm resmen. Araştırma seviyesi yükseldikçe süre aşırı uzuyor. Önerim bina sürelerinde olduğu gibi demircide de süre kısaltma uygulaması olsun bu dünyalarda..
Saatlerece beklemek çile resmen.

Bu duruma farklı bir açıdan örnek vericek olursak. Örneğin savunma kademeleri düşük bir köy feth ettiğimiz durumda söz konusu köye gelecek kısa süredeki saldırılara karşı tamamen çaresiz kalınıyor.Elimizde kaynak var asker var ama demircinin süresine yetecek zaman yok zaten sur sıfır olmuş tek umudumuz araştırmaları 10 yapmak fakat köyü korusak dert korumasak dert fener varsa şansın var yoksa kılıc mızrak çerez resmen.

Bence özelikle 10 kademeli araştırma sistemi olan dünyalarda kesinlikle demircilerde premium kullanarak süre kısaltma uygulanmalıdır.Bu oyunda zaman çok değerli bir faktör bunun önü açılmalıdır
 

DeletedUser52944

Ziyaretçi
Pre harcayacam diyon yani para bende diyon yani diyon yani ben zeğnginim :)

Mantıklı.
 
Tepki puanı
1.368
Kesinlikle olmaması gereken bir özellik. Pre'si olan bassın oyun başı 200 balta 30 hafif, bassın pre'yle kademeleri sonra haritayı dümdüz etsin. Oyuna büyük dengesizlik getirir.
 

DeletedUser52944

Ziyaretçi
Niyeki çaylak kalkmadan köy alıyolarda haritayı dümdüz edincemi sıkıntı olacak :D Ben precileri tutuyorum aga herşey preyle olsun innogames daha çok kazansın tt2
 

DeletedUser48222

Ziyaretçi
Niyeki çaylak kalkmadan köy alıyolarda haritayı dümdüz edincemi sıkıntı olacak :D Ben precileri tutuyorum aga herşey preyle olsun innogames daha çok kazansın tt2

fakirler ölsün :D abi demircinin birmesi için 6 saattir bekliyorum presiz hayat çok zor be
 

Atalet

Mızrakçı
Tepki puanı
2
Bence dursun hatta suru pre ıle kısaltmakta kaldırılsın -bana kalsa pre ıle tüm sure kısaltmalar kaldırılsın- oyunun dınamıklerıyle bu kadar oynamayalım mobıl oyunlar gıbı preyı basan yardırıp gıtmesın ,ne bıleyım aylık pre kullanma limiti olsun.Lütfen başka dünyalarda pre kasıp istediği yerde harcarcılarda yorum yapmasın :D
 
Tepki puanı
1
Premium kullanımı konusunda kesinle çoğu oyuncu yanlış düşünüyor. Premiumun oyundaki yerini çok ince ayarladıkları ve sömürmekle kazanmak arasındaki farkı korudukları içinde Klanlar ekibini tebrik etmek gerek.Birçok oyun gibi oyuncuyu sömürme ve tamamen ticari sağmalık inek gözüyle görmüyorlar. Bakınız oyunda ne güzel bir premium piyasası var bu gerçek bir piyasa. Birileri pre ceker piyasaya yeni premium puanlar kazandırır hammade alım satımından bu diğer oyunculara aktarılır. Diğer yandan da sistem premium hesaplar ve ek özellikleri kullanan oyunculardan kestiği preler ile piyasaya giren premium puanları tekrar siler. Çok dengeli bir sistem herşey dengede ve tıkırında olursa herkes kazanıyor.

Kimse zorunlu olarak gidin satın alın demiyor sevgili dostlarım. Bakın her 2 ayda bir nerdeyse yeni dünya açılıyor düzenli olarak premium kasan birisi kendi ihtiyacı kadar premium cıkarır buralardan ve çok rahat 2 ay onu idare eder fazlasıyla hemde. Bu oyun para harcanmadan da oynanabilir. Para harcayanla harcamayan arasında aşırı fazla bir fark görmüyorum sadece işini bilen oyuncu lazım.
Bizim milletimize bazı şeyleri anlatmak zor malesef onların zevki için başkalarının saatlerce kod yazıklarını kafa patlatıp şikayet incelediklerini ve onlar tadmin olsun diye onlarca kişinin çalışmasını ve çalışan serverleri cihazları teknik bakımları ve sayamadığım onca şeyi devlet karşılıyor değil mi. Ayda alınan 10-12 tl lik premium hesap ki bunu her 10 oyuncudan tahmini 5 tanesi alıyor çoğumuzda o bile yok bu mu kurtarıcak. İşte Türk oyun sektörünün gelişmeme sebebleri bu zihniyettir. Kendi milli oyununumuz olsa yüzlerce kişi birleşse bi emek ortaya koysalar hemen gider korsanını alırız. Elin adamı GTA 5 yapar ilk 3 günde 3 milyar dolarlık satış yapar. Bir diğeri COD ile 1 günde 3 milyar dolarlık satış yapar biz hala şudur budur. Para vericez ki bu adamlar daha iyisini yapsınlar bizim içiin para kazanacaklar ki daha fazla emek vermek için sebebleri olsun.
Ben kimseye varını yokunu oyuna yatırın demiyorum buna karışıyım tamamen bu saçmalıktır fakat bilinçli oyunseverler olmak gerek madem bir zevk alıyoruz bunun karşılığını verebilmeliyiz daha fazlasını istemeliyiz. Bu bundan ibarettir..

Neyse sinirlendim sanırım kusura bakmayın yazıda uzadıkça uzadı:)


Bence oyunun birçok yerinde premium puan ile özellik eklenmişken buda eklenmelidir. Oyunu gayet kolaylaştırır ve oyuncular için rahat olur.Gerisi yönetici arkadaşlara kalmıştır.Saygılar sevgileri..
 

Atalet

Mızrakçı
Tepki puanı
2
Hocam bana dedıysenız eger tum göruslerınıze katılıyorum.Ben pre kaldırılsın bedava oynayalım demıyorum , tek sıkıntım pre ıle bu surelerın kısaltılması , saldırdığımız adamın suru 2 saatte son sevıye basması bence oyunu bozuyor.Bana kalsa aylık premıumum fıyatını artırsınlar oyuna müdahale eden özellıkler kaldırılsın
 

DeletedUser56509

Ziyaretçi
Oyunun sonu ''Game Of War'' olacak benden söylemesi..
Zengin oyunu olacak yakında..
 

Mr.Storm

Topluluk Yöneticisi
Klanlar Takımı
InnoGames
Tepki puanı
6.941
Askeri dengeleri etkileyen premium özellikler çok fazla değiştirmeyi düşündüğümüz özellikler arasında yer almamaktadır. Bunlar çok hassas dengeler olmakla beraber dikkatli düşünülmediğinde yeni bir oyuncunun çok çabuk oyundan kopmasına neden olabilmektedir. Görüşleriniz için teşekkür ederiz. Şu anda düşünülmeyen bir sistem olduğu için uygunsuz bulunmuştur.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst