Glad ve mai ittifağı

  • Konuyu başlatan DeletedUser26690
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser26690

Ziyaretçi
Evet glad ittifağı,savası bitmiştir ; iki ekip forumlardan çekilmek istedikten sonra sessiz sessiz v30dan'da göçmek istediler. Demek ki bi savaşda tüm klanların bi araya gelip ittifak kurması , zafer kazanılmasına yetmiyormuş . Glad ekibi buralarda premıumla şov yapan ekiplerinin arkasında(rakibin puanca 4-5 katıyken) çok şov yapıyorlardı. Ama o premıumcu tavşan atletler çekildikten sonrada, hakkınıda yemiyelim o ekibin kalan gölgesden yararlanıp yine iyi şow yaptılar ,tabi bu sefer lafla. Bazılarının oyun zevki kaçtı nedense onlar çekilince :) Unutulmazlar olarakda baş köşeye yazılmışlar klanlarında ;tabi sonuçta işi yapan onlardı ve dediğim gibi bu ekibin gölgesinde hem premıumla gelişkin bi kadro hem kalabalık bi ittifak grubu karşımızdaydı ;ama burada da devreye iş bilmez acemi bi diplomat giriyor(maksımus) köy toplamakla, sıralama yapmakla yöneticiliği birbirine karıştıran bi arkadaş . O kadar ittifağı haritada heryeri mavi yapabilmeyi başarı sanan bi acemi . Bu oyunun savaş oyunu olduğunu çözemedi arkadaş ,-klanının hantallaşıcağını, - milletin hesap sileceğini;yada bu kalabalık ittifaklarının düşmansızlıktan birbirine düşeceğini göremedi bu arkadaş.

Mai - bunca zaman hiç bi başarıları olmayan tesadüfen bu kadar ilerliyebilmiş streteji üretmekten aciz bi klan daha. Dehsete sayısız op yapıp çakılmaya doymayan ve bize karşı her op 50-60 Allah ne verdiyse veren, sonrada biz bu üyelerle oyun oynuyamayız diyip kaçan bi yönetim tayfası. Madem üyelerden bu kadar şikayetçiydiniz çekilirken klanı dagıtsaydınız ; isminizi değişsseydiniz yada her zaman müttefiğiniz olan Glada bağlasaydınız düşmanlık yerine. Sizinle beraber emek verenler adına üzülüyorum kimsede oyun zevki bırakmadınız.

Adaletsiz bir savaş deniliyor ;bunca zaman tüm harita sizden yanaydı-belki 1e 3 oranında düşmanımız vardı,şimdiyse dengede - çok az bi fazlalığımızda olabilir; yok mu yönetici? yok mu oynunu oynuyan ? Yediğiniz ilk darbede hesap silmeler oyundan çekilmeler; yada yeni ittifak arayışları?; 1e 3 şeklinde oynamayamı alışkınsınız? yada Sizin yerinize oyun oynuyan bi ekibin yanında durduğunuzda oyun oynadığınızı mı düşünüyordunuz?

Sizlere küçük bi bilgi paylaşımında bulunayım ; bu oyunu kazandıran tek şey istikrardır. Ne kalabalık ittifaklar , nede geriye düştüğünüz savaşlar.


Bu kurulan ittifakları yeniden şekillendirmeye çalışanlara,savaslara engel olmak istiyenlere ,bolca böbürlenenlere küçük bir video ile noktalıyalım.



[video=youtube;X2qDOW1lsrY]https://www.youtube.com/watch?v=X2qDOW1lsrY[/video]



Dip not:Laflar geneldir kişisel olarak dalaşış sadece maksımusa olmuştur
 

DeletedUser47573

Ziyaretçi
Efe sen zaten biliyorsun benim neden oyunu bıraktığımı.

Bizim klan zaten benim olayımı bildiğinden neden bıraktığımı burda yazmama gerek yok, merak edenler varsa rakip klanlardanda efe kardeşimize sorabilir..Beni neyin oyundan soğuttuğunu oda size anlatabilir..Rakip saftan beni en iyi anlamış olduğunu düşündüğüm insanlardan biri zaten kendiside.

Sadece şunu diyebilirim benim world bırakmamın savaşlarla ittifaklarla yok klanımın oyuncularıyla yok düşmanlarla yok bilmem nelerle falan alakası yok,klanımız şu düne kadarki kadrosuyla dahi çok şahane insanlarla doluydu ve keyfimiz gayet yerindeydi hatta dünkü operasyon bile bizim için gayet faydalı geçmişti herşey yolundaydı taki dün akşamki o burda dile getirmek istemediğim mevzuya kadar.


Umuyorum geride kalanlarda bir şekilde bu oyundan keyif almaya çalışır bir şekilde bu oyunun tadını yakalayabilir.Umarım yine güzel savaşlar yaşayabilirler ..

Ha dediğim gibide benim şuanki aklım olsa birilerinin bu günlerini bu hallerini bu tavırlarını o gün görebilmiş olsam şu w-30 ' a başlamazdım.. Bu insanlarla yola çıkmazdım.


Herkese demek isteyeceğim şudur ki inanın her insanın sebepleri vardır,ve benim içinde son derece önemli birşey oldu dün akşam.Durduk yere benim tadım kaçmadı.. Neyse bu worlddende iyisiyle kötüsüyle insanları görerek yol alıyoruz.

Herkese iyi eğlenceler diliyorum..

Kimsenin adını vermedim birşey yazmadım kimsede kendini izah etmeye çalışmasın burda bana karşı..

W-30 forumlarında son postum olmuştur.

Herkese teşekkürler..
 

DeletedUser26690

Ziyaretçi
Evet kardeşim öyle;ama keşke bu olaylara sizlere dahada güç verseydi ,herşeye inat burdayız dedirtseydi ;keşke şu yazıyı okuduğunda ,görürsün len ,seni yıkmadan bi yere gitmek yok diye bi giriş yapaydınız :)) Uzun yazılarını özlüyeceğiz...
 

DeletedUser47573

Ziyaretçi
Eyvallah bende hepinizi :) yine bir yerlerde oynarız inşallah. Yapılan o yaşanan şey beni herşeye küstürdü.Biliosun zaten,herkese selamlar olsun Allah'a emanetsiniz.Birilerinin her yönünü her yüzünü tanımış olduk.Bu world kapanır başkası açılır.Yeterki yanımızda saygıya değer insanlar olsun.

Hadi sağlıcakla.
 

DeletedUser57249

Ziyaretçi
düzeltmek isterim, mai klanı dehşete 1 kez op yaptı. Genelde vahşete karşı çakıldı .
 

DeletedUser51991

Ziyaretçi
Ergenlikten yeni çıkmış cümle kalıplarıyla yazılmış bu metine cevap verme hakkım doğdu malesef.
Ben tek başıma düz üye olarak geldiğim worldde klan kurmak gibi bir niyetim bile yoktu. Ama baktım ki bir şeyler olabilir bi deneyelim dedik giriştik. Kısa zamanda mükemmel bir ekip ruhu oluşturduk. Emre(Follow me) her ne kadar bugün bana kızsa da en baştan beri onunla beraberdik en başta ben ondan çok daha fazla sorumluluk aldım amele işleri yaptım. Klanın ilk oturma süreci zorlu ve yorucuydu. Ama kendisine ve başka diğer arkadaşlarıma da hep akıl danıştım ve klanı çok doğru bir noktaya taşıdık. Diplomasinin D'sini bilmeyen telefonla konuşup yalakalık yaparak diplomasi yapabileceğini sanan kişiler benim diplomatlığımı sorgulayamazlar. Ki world başında kurulabilecek en iyi diplomasiyi de kurduk. Taa ki MAİ klanı diplomasi hamlemi mahvedene kadar. Bunu nasıl mı yaptılar ?W25'tEN tanıdığım saygı duyduğum ve birlikte yürümek istediğim VAHŞET klanına bana sorma ihtiyacı bile hissetmeden savaş açarak. Yönetim kararıyla bu savaşta tarafsız kaldık hep. Ama tarafsız kalmak demek MAİ'NİN yanında kalmak anlamına geliyordu. Bu olay şu sonuçlara yol açtı.

1- MAİ'NİN yoldaş olduğu SPQR osm ile savaşacağına Vahşetle savaştı ve askerleri eridi. Osm tek opta rahatça yıktı onları.
2- DEHŞET VE DERİN gibi zayıf klanlar VAHŞETİN onlarla savaşmayı kesmesi sebebiyle rahatlayıp güçlendiler.
3- MAİ haritada bir arpa boyu yol kat edemeyip haritasında sıkıştı kaldı. Defalarca üst bölgeden veya merkezden yürüyün desem de anlatamadım. Hatalı oplar yapa yapa kendilerini bitirdiler.
4- VAHŞET bölgesinde bulunan dost klanlarımız CROC VE BRO da zor duruma düştüler ve yıkıldılar.

Basit bir olay gibi gözükse de MAİ çok büyük bir stratejik hata yaptı ve bu sonuçları doğurdu. Eğer bunlar olmasa dünya merkezi kolayca ele geçirilecekti.

Diğer hatamız da herkesin bildiği TO klanına güvenmek oldu. Bu da bizim hatamızdı. Onlarla ilgili konuşmaya bile gerek yok zaten.

Bizden çekirdek kadronun 10'undan 8'si oyun bıraktıysa rakipte 10'da 1 ancak bıraktı. Her geçen gün aleyhimize işledi.

Sonra ben oyunu hem yoğun tempom, hem umre seyahatim, hem yorgunluk ve bıkkınlık birleşince zaten bıraktım gibi bir şey son 1,5-2 aydır neredeyse oynamıyorum bile. Hatta hesabı da silecektim Emrenin yoğun ısrarlarıyla silmedim.

O günden itibaren de saolsun Emre ilgilendi klanın her şeyiyle. Benim gördüğüm kadarıyla oplar genelde başarısızdı eski oplara nazaran. Bundan ekip zayıflamasının yanı sıra düşman hattındaki köylerin sıkılaşmasının da etkisi büyüktü. Yani klanda eski hava yoktu. Ama emre hep elinden geleni yaptı hem de en iyisini ama artık klanın geneli bu yönetime layık değildi. 1 kişi klandan çıkınca klan 6 sıra birden geriledi bugün. Zaten bu tabloyu özetliyor yani uçurumu.

Karamustafapaşanın sohbetleri olduğu günler, her hafta 1 klanın yıkıldığı günler geride kalmıştı. Ama bu klanda oynayan herkes de birliği dayanışmayı rekabeti sonuna kadar yaşadılar ve güzel bir oyun oldu benim için.

Hala ergen atarlı tayfanın kendinden 5-6 yaş büyük abileriyle nasıl konuşacağını bilmeyenlerin kurucu olması da üzücü ama oyunun kaderi bu. Ha bir de oyun oynamasını bilmeyip oyunun hiçbir döneminde yarı puanıma, oynadığım dönemdeki yağmalara bile yaklaşamayan akşama kadar dedikoduyla klan yönetenler burda galibiyet naraları atıyor en çok ona gülüyorum :)

Şu da bir gerçek ki EŞKİYA ALARM PUSULA UDW KMA EXPDLS gibi klanlar bu worldde oynasa şu an oyunda olan hiçbir kadro direnemez. Yani belki de en güçsüz klanların bir araya geldiği worldde oynadık. Bunu da bilin.

World'ün gerçek kazananları Violin ve Vahşet klanlarıdır benim gözümde. Violin ile dost olmak için çok çabaladık ve böyle güzel dostlar kazandığım için mutluyum. Vahşet zaten eskiden bildiğim arkadaşlarım. Bu 2 klan gerçek klan savaşları oynadı. Ekiplerinde sapmalar olmadan neredeyse.

Gelelim emrenin bana kırıldığı ama malesef bence haksız olduğu meseleye. Bir şeye kefil olunduysa ve kefil olduğu şeyle alakalı gerekli itinayı göstermeyip ondan sonra da maddi manevi arkasındayım ne olacak ki tarzında konuşulması beni çok kırdı. Güvenim kırıldı. Ama o da kendi açısından bakıyor olaya ve o da kendini haklı görüyor. Bu olayı ben kimseye anlatmıyorum ama o oyun bırakma sebebi olarak bunu gördüğü için anlatmak zorunda kalıyor kanımca. Dün yener abi benim haklı olduğumu söyledi ama emrenin dediğini yapmamı söyledi. Ama emre artık bırakma mesajını çektiği için geri dönmek istemedi. Yani bu konuda kendimi mesul hissetmiyorum. Bardağı taşıran son damla kendi silahından çıktı diye düşünüyorum. Şimdiye kadar 50 kişi oyun bıraktı. Hiçbiri benim yaptığımı yapmadı. Ben iyilik yapayım derken birkaç kişi için kötü olduk en çok da ona üzüldüm. Oyunun ilk döneminde verdiğim emeklerin üzerinden çok zaman geçti unutuldu heralde. Ama önemli değil sonuçta bu boş beleş rakip denilen insanların arasından bir vesileyle kurtulunmuş oldu. Ha birbirimize kırılsak da emre ile biz arkadaşız bir sorunumuz yok. Çünkü biz olgun insanlarız.

Son olarak da w30'la ilgili şunları söyleyeyim. Ben doğrularımla yanlışlarımla bir oyun oynadım. Hepimiz oynuyoruz. Ve emrenin her zaman dediği gibi çarpıya basınca kapanıyor. Bu oyunda bu sayfalarda günlerini geçirip hayatında darbe yiyen çok kişi gördüm. Okulunu uzatan, iş bulamayan, asosyal olan vs. vs. Sakın ola ki bu oyun için bu hataları yapmayın. Kazandığınızda da kaybettiğinizde de onurlu ve basiretli biri olarak yaşamaya devam edin.

İyisiyle kötüsüyle bir world'ün daha sonuna gelinmiş oldu. Emre sayesinde 1,5-2 ay kadar gecikmeli oldu ama sonunda oldu. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Emek harcayan herkesi(tüm dünyayı) tebrik ederim.
 

DeletedUser23142

Ziyaretçi
maximusss kardeş o bu şu oynasaydı dünya merkezi rahatlıkla ele geçirilebilirdi diyip başkalarının adı ile şekil yapacağına bence tebrik etmesini öğren bizde seni alkışlayalım. Dünya merkezinde biz vardık rakiplerimiz elinden geleni yaptı zaman zaman çok iyide organize oldular belki yerimizde başka birçok klan olsaydı dayanamaz dağılırdı ama biz emeğimizle bileğimizin hakkıyla direndik ve kazandık.


DEHSET ve VAHSET klanları defalarca kez kendilerinden kat kat büyük klanlardan dört tarafı düşmanlarla çevrili olmasına rağmen tüm saldırıları başarıyla def etmiş def ederkende CROCODILE ve BRO gibi klanları yıkmıştır. Bir yandanda operasyon yediği klanlara her ne kadar lokal olsada etkili ataklar geliştirmiştir. Bu atakların en büyük göstergesi xlxSlayerxlx gibi bir oyuncuyu ve ekibine hesap sildirmek olmuştur.

Elinizde bizden kat kat büyük hesaplar varken online süresi daha fazla oyunculara sahip olmanıza rağmen bizi yıkamadınız ve yenildiniz. Oyun başında sülale klanları diye oyunun zevkini kaçırıyor diye yerden yere vurduğunuz toplamda 4 adet olan DEHSET klanlarınlarına karşı 16 klan kurarak kendinizle bile çeliştiniz.



Yine tekrar ediyorum maximusss kardeş. Sana nacizane tavsiyem millete çamur atacağına küçümseyeceğine bence tebrik etmeyi denemeli veya öğrenmelisin.
 

DeletedUser51991

Ziyaretçi
Nail önce son attığım mesajı oku. Son iki kelimesinde bak ne yazıyor : Tebrik Ederim :)

Yani yazdığın mesajın yarısı boşa gitti :) Sülale klanı meselesine gelirsem biz bildiğimiz üyeleri klana aldık. Siz bilmediğiniz önüne geleni. Sülale klanıyla kalabalık klan arasında bu fark var.

Ha bunları konuşmanın anlamı var mı yok. Ben zaten 2 aydır oyun oynamıom hala 5.yim hiçbir şeyi ispatlama vs. derdinde değilim. İyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum.

Mutlu olacaksan 2.kez de tebrik ederim sen ve ekibini.

Hadi sağlıcakla kal.
 

DeletedUser23142

Ziyaretçi
Genel anlamda baştan sona saygı çerçevesinde keyifli bir savaş oldu. Bende sizleri tebrik ederim. Yolunuz açık olsun.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Hiç alakam olmamasına ragmen karşılıklı tutumları begendigim için sevdim bu dunyayı 30. dunya ile tamamen alakasız biri olarak iki tarıfada tebrik eder başarılar dilerim. :)
 

DeletedUser58478

Ziyaretçi
Bize op yapılırken m.bektas ceza almıştı bize opta kendinize ceza aldiridiniz vs diyen arkadaş seninde zekana hayranım lakin ne oldum değil ne olacağım demek lazım şuan mobilim anladın sen onu ayarlı giderli konuşanları çok gördük biz
 

DeletedUser26690

Ziyaretçi
1. yim , 5. yim yok 1 aydır oynamıyorum ama durum bu :) Klanında oynuyan kalmamış neden acaba? 10 kişiden 8i gitmiş ama bizde 10 kişiden 1i gitmiş ? Bunun sebebi ne? 10 yıldır bu oyunu oynarım ve her zaman bulunduğum klanın başkanlığıyla uğraşmışmışımdır . Ben senin gibi kendime oynasaydım ; şuan durum çok farklı olurdu ama biz klana oynarız ;klanı diri tutmaya çalışırız ;senin gibi sıralama yapıcam diye beleş beleş köyleri kendimize alıcağımıza klandaşlarımıza güç katar, beraberliğin hakkını veririz. Bi klanı oynatan yönetimidir maksimus,ne yazık ki o sizde yoktu.

O öyle kısa oyun tarihinde isimlerini ezberlediğin klanlarla biz mücadelemizi bi çok kez vermişizdir; ne mutluki bu dünyada belleğine bi klan daha sokmuş olduk.

Hala en güzel diplomasiyi kurduk diyorsun;sizi yıkan o diplomasi oldu zaten:) 1 ay ötesini göremiyen bi diplomat;kısaca senin gibi biri anca bu güzel ittifağınızı mındar edebilirdi. En büyük destekçimiz sensin yani;bunu unutma.

Sonuç olarak fazla uzatmaya gerek yok ; yenildiniz gidiyorsunuz bunun alt sebebi yan faktörü olmaz onu bil. Herkesin bi bahenesi vardır...

Neyse fazla uzatmıyalım v30'a renk katan klanların başında geliyorsunuz ;hoşçakalın....
 

DeletedUser58532

Ziyaretçi
birilerine dayılık yapmak için birilerine yalakalık yapmanın bi manası yok yapan kişiler var bu forumlardada hep kendilerini dayı olarak görüyoruz sizin kimlerden köy aldıklarınızı gördük adam oynuyor op yiyecegi gün hesaba bakmıyor sur 20 köy alıyorsunuz bide burda konusuyorsunuz dehsete 1 op yaptık sadece ordada bi sürü asker kestik vahset ve dehseti piyon olarak kullandınız bunuda kendiniz söylüyorsunuz zaten vahset ve dehsetteki oyuncuların bile bile size piyon olmasıda acı bi gerçek ve yapılan oplarda 1 oyuncunun osmanlı dehset vahset kurt klanlarına geçip savunma topladıgınıda herkes gördü korkudan bana gelen optada hepinizin nasıl patladıgınıda gördük mai ile ilgili devamlı olaylar oluyor biz mainin kemik ekibi olarak oyunu bırakma kararı aldık oynuyan oyuncular oynar yine biz zaten oynayan oyuncular olarak bıraktıgımız için kimseye bi borcumuzda yok görmüyorumda oynuyan oyuncular zaten bizle beraber bıraktı sen kendi oyununu oynamaya bak sanane bırakan klanla ilgili konusman suan sadece kendine oyuncu cekmek için konu acıyorsun boş boş konusuyorsun
 

DeletedUser55944

Ziyaretçi
efecngiz bize böyle güzel tepeden yazı yazmak için kimlere abi çektiğini bi düşün muhakeme et halbuki biz hep birbirimize karşı riya olmadan davranabildik gayetde severiz birbirimizi kimseye de bi borcumuz yok oyun bırakanlar olarak sitratejik hatamız müt seçimimizdi vahşete düşman olmamızında bi önemi yok bize gelip 12.154 puanla aldığınız köyler bile oldu onun için tartışılacak bişey yok siz iyisiniz sönükken ekibinize kattığınız bikaç kişi işinize yaradı dünyada devam eden oyunculara başarılar bize mütlük strateji dayatan arkadaşlar bize biçtikleri rölü bundan sonra daha iyi düşünürler böyle bir ekibiz biz oyun bilgi becerimizi kimseyede ispat etmemize gerek yok
 

DeletedUser55944

Ziyaretçi
birilerine dayılık yapmak için birilerine yalakalık yapmanın bi manası yok yapan kişiler var bu forumlardada hep kendilerini dayı olarak görüyoruz sizin kimlerden köy aldıklarınızı gördük adam oynuyor op yiyecegi gün hesaba bakmıyor sur 20 köy alıyorsunuz bide burda konusuyorsunuz dehsete 1 op yaptık sadece ordada bi sürü asker kestik vahset ve dehseti piyon olarak kullandınız bunuda kendiniz söylüyorsunuz zaten vahset ve dehsetteki oyuncuların bile bile size piyon olmasıda acı bi gerçek ve yapılan oplarda 1 oyuncunun osmanlı dehset vahset kurt klanlarına geçip savunma topladıgınıda herkes gördü korkudan bana gelen optada hepinizin nasıl patladıgınıda gördük mai ile ilgili devamlı olaylar oluyor biz mainin kemik ekibi olarak oyunu bırakma kararı aldık oynuyan oyuncular oynar yine biz zaten oynayan oyuncular olarak bıraktıgımız için kimseye bi borcumuzda yok görmüyorumda oynuyan oyuncular zaten bizle beraber bıraktı sen kendi oyununu oynamaya bak sanane bırakan klanla ilgili konusman suan sadece kendine oyuncu cekmek için konu acıyorsun boş boş konusuyorsun

murat aynı şeyi yazmışız ya :D
 

DeletedUser57249

Ziyaretçi
birilerine dayılık yapmak için birilerine yalakalık yapmanın bi manası yok yapan kişiler var bu forumlardada hep kendilerini dayı olarak görüyoruz sizin kimlerden köy aldıklarınızı gördük adam oynuyor op yiyecegi gün hesaba bakmıyor sur 20 köy alıyorsunuz bide burda konusuyorsunuz dehsete 1 op yaptık sadece ordada bi sürü asker kestik vahset ve dehseti piyon olarak kullandınız bunuda kendiniz söylüyorsunuz zaten vahset ve dehsetteki oyuncuların bile bile size piyon olmasıda acı bi gerçek ve yapılan oplarda 1 oyuncunun osmanlı dehset vahset kurt klanlarına geçip savunma topladıgınıda herkes gördü korkudan bana gelen optada hepinizin nasıl patladıgınıda gördük mai ile ilgili devamlı olaylar oluyor biz mainin kemik ekibi olarak oyunu bırakma kararı aldık oynuyan oyuncular oynar yine biz zaten oynayan oyuncular olarak bıraktıgımız için kimseye bi borcumuzda yok görmüyorumda oynuyan oyuncular zaten bizle beraber bıraktı sen kendi oyununu oynamaya bak sanane bırakan klanla ilgili konusman suan sadece kendine oyuncu cekmek için konu acıyorsun boş boş konusuyorsun


osmanlının,vahşeti dehşeti kulanıyoruz dediği bir belge vb gösterebilirmisin ? yada onuda geçtim hangi olaydan çıkarımda bulunarak bu cümleyi kurduğunu açıklarmısın ? Kim kime neyi yaparak piyon oldu, maideki arkadaşlarda sürekli böyle bir algı vardı. Bölgeyi osmanlı için tutuyormuşuz vbvb. Kendi oyunumuza bakan bir klan olduk bu güne kadar. Osmanlıylada açıkcası pek ortak bi iş yapamadık konumlar gereği. Bu yanlış algıyıda düzeltmek isterim
 

DeletedUser30615

Ziyaretçi
w30 açılmadan evel dedim ki w29da oynamaya başlayım. orada hayalet adlı w26daki arkadaşımı gördüm. w26da 30 kişilik bir ekip idik. 400 kişi vs 30 kişilik savaşlar sonucu dedik w30a başlayalım. gladyatör ittifağın kuruluşu böyle başladı. 30 kişilik bir ekip istiyordum sadece. en iyi oyuncular değil sadece 30 kişi. hayalet w26daki gibi oynamak istemedi. benda birşey demek istemedim. sonra ittifaka maxsimus geldi. ittifaka geliş şekli hoşuma gitmedi çünkü başka bir ittifaktasın ve forumda ittifakını öve öve bitiremiyorsun 2 gün sonra ittifak değiştirdin. karakterini sevmedim çünkü söylediklerinin arkasında durmayan bir imaj çizdin kendi kendine. ben öyle hissettim.

unutmamanızı istediğim bir nokta var. bu dünyada pre değişimi diye bir özellik var. paran varsa oyun başlangıcında uçuyorsyun. bu özelliği kullanmayan geride kalıyor. hiçbir şansın yok. böylece oyunu oynamayı bilenleri puana bakarak ayırt edemiyorsun çünkü yalancı bir sonuç ortaya çıkıyor. bu gibi oyuncuları ittifaka alım sebebimiz iyi bir hamle değildi.

puana, istatistiklere ve klan puanlarına çok önem verdiniz ama gördüğüm ve sizi uyarmaya çalıştığım konu üyelerin birbirine ve yöneticilere olan güven idi. güven olmadan bir bütün olarak hareket etmek çok zor. 2-3 kişiden bahsetmiyorum bütün ittifakınızdan bahsediyorum. hergün yabancı birini ittifaka almak ittifakın kimyasını her gün değiştirmek demektir. üye sayısı arttıkça kim kime güvenecek kim kimdir belli değil. sırf bir üye puan olarak geride kaldı diye ittifaktan atmak ittifak ruhunu zedeliyor. oyunu oynama şeklini beyenmedim. ittifağı kendi çıkarların için yönettiniği gördüm(getirdiğin klan anayaslar..). konuşma tavrın, hareketlerin ittifaktan üye çıkarmaların ittifakı yaraladı.
2. kurucu kişi olduğum ittifakta gidipte ev arkadaşlarımı ittifaktan atmak sonra onlarla dalga geçmek ayıptır. neden ittifaktan atıldıldım diye sorular sorulması hiç hoşuma gitmedi. ittifaka alınıyor ittifaktan atılıyor ittifaktan alınıyor ittifaktan atılıyor. bu yüzden ittifaktan çıktım bir yabancıyım artık.

bu dünyada yaptığınız hataları görebilmeniz ve başka dünyalarda aynı hataları tekrarlamamanız dileği ile..
 
Üst