Muhabbet Köşesi

DeletedUser57515

Ziyaretçi
selam işsizler, rahmi napıyor hala devam mı la oyuna :D adamın akranlarının çocuğu oldu bu hala üni okuyor

ulan selami bile mezun oldu rahmi bırak şu oyunu :D

ben birakmasini engelliyecem daha yeni komsu geldim yanina kacamaz :D birakmam
 

DeletedUser4811

Ziyaretçi
etme bulma dünyası ya :::D sen başkalarının hakkını yersin emeklerine atlarsın, ondan sonra bi bakmışsın hakkımız yeniyor diye ortalarda dolanmaya başlamışsın :eek:
 

DeletedUser17507

Ziyaretçi
Yine mi olmadı Atakan? İşin gücün bunlar değil mi? Adam gibi oynamak zor geldi. Tabi sende haklısın 4-5 klan adam toplayıp bir tek Rahmi'ye karşı bile duramadıktan sonra normal yollardan bize karşı oynamak ağır gelirdi sana.
 

DeletedUser2758

Ziyaretçi
hayırdır la sokağa kapkaça falan mı çıkıcaksın :D
 

DeletedUser56727

Ziyaretçi
Şu classiği kapatın artık oyun olmadı bari kavga olmasın :D
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Forum kuralları içerisinde mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.
 

DeletedUser55670

Ziyaretçi
bu ensarrap atakan filan ne biçim adamlarmış oyunda köy isimlerinden hakaret ederler burdan argo sözcüklerle ederler. adama sormazlar mı senin anan bacın yokmu? etme bulma dünyası diye. ulan size hakaret etsem o kelimelere yazık. siz bundan sonra hiçbir classicte barınamıyacağınızı çok iyi biliyorsunuz. ilk hedef sizsiniz çok iyi biliyorsunuz. C3 te olan onca olaydan bile bu kadar sinirlenmemiştim ama bir bayana böyle saldırılması acizliğin göstergesidir.
 

DeletedUser57878

Ziyaretçi
bbenim buraya yazdığım mesaj da ne hakaret vardı ?

classic ile ilgili bilgi söyledim
niye silindi ?
 

DeletedUser17507

Ziyaretçi
Occipitalis hesabına kaç farklı İp den giriliyor tahmin edin bakalım kaç şehirden :D

Biraz dikkatli inceleseydiniz farklı ülkelerden de girişler vardı, herkes sizin gibi 7/24 evin içinde geçirmiyor oyun dışında da bir hayatımız var bizim. O yüzden zaten farklı geliyor tüm hayatınız sadece oyundan ibaretmiş gibi davranmanız, bu kadar aşağılık davranmanız.
Yalan dolanla gittiniz kaç tane hesap aldınız, birde hala utanmadan burada gelmiş bize laf etmeye kalkıyorsunuz. Siz istediğiniz kadar çabalayın bizim seviyemize gelemezsiniz. Ne oyunda, ne de gerçek hayatta.
 

DeletedUser17507

Ziyaretçi
Atakan ve onun saz arkadaşları, hesabımı almışsınız iyi hoş ama mesajlarda telefon numaralarınızı bırakmışsınız. Birde girerken ip değiştirmemişsiniz. Elbet elime birkaçınızın adresi yeri yurdu geçer. Elim boşaldığı ilk an o çektiğiniz mesajın, yaptığınız pisliğin karşılığında elimden geleni yapacağım şüpheniz olmasın.
 

egElif.

Baltacı
Tepki puanı
633
Atakan'ı buldum beyler şu İrlandalı'dan yumruk yiyen esnaf vardı ya ta kendisiymiş :D:D:D Ben bıktım adamları silmekten,onlar bıkmadı. :)
 
Üst