Favori Oyuncular

  • Konuyu başlatan Stallion
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser57414

Ziyaretçi
Occipitalis murat abi diyorum :)

Ben de ilk 25 te olsam kar :)
 

DeletedUser24418

Ziyaretçi
Kevin Garnett favori oyuncu dedim ama şunları yazayım aklıma gelmişken..

o nasıl birinci oldu klanından destek aldı daha dünya başlamadan evvel.o askerlere güvendi öyle hareket etti.beleş yere yani.bende de o kadar asker olsa bende o kadar iyi olurdum.biz kendimiz için savunma da bastık.

Ayrıca oyunculuğunu ilerleyen zamanlarda sorgulayın bence onun.yani favori ilerleyen zamanlarda diyin(ben favori dedim sırf reklamı olsun diye) çünkü operasyon yediği zaman ara yapmayı bilmez,köylerinde savunma askeri yoktur(şuan 6 köyü var 1 yada 2 tanesi savunmadır) diğerleri saldırı askeridir.sorun isterseniz gidip :) köylerini savunamaz yani.

Ayrıca bencildir.kendini düşünür yani.yardım etmez pek etrafındaki kişilere.

bana kanka der şöyle der böyle der.ama bir yardım istesem yardım etmez.ama biz w24-w25-w26 da beraber oynadık,kaç defa yardım ettim gidin sorun.kaç defa premium attım..siz de yardım edin ama karşılık alamazsınız yani bir şey isteseniz alamazsınız her zaman askeri yoktur.beleşçi tekidir yani :)

Ben eto isem operasyon yapılsın ona 1,5-2 aya haritadan silinir.iyi izleyin :) bana göre de favori değildir o

Ayrıca arkadaşları hakkından ileri geri konuşur(elimde resimler var kimin hakkında ne konuşmuş) yakın zamanda koyarım buraya hepsini :) çok karakterli(!) oyuncu yani kendisi
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:

DeletedUser57620

Ziyaretçi
Favori oyuncuların bu Tahti biz haritalarına gidene kadardır. O zaman anlarız ne kadar iyi ve ne kadar favori olduklarını. Oyuncuları iyi yapan ekipleridir.

Çok gördük gelip 1-2 ayda sıralama yapıp giden Favori oyuncuları...

Benim Favorim istisnasız Rahmidir. *Streetballer*** Hem server kapattık onunla hem de bir dünya operasyon yaptık.
 

DeletedUser55049

Ziyaretçi
dilek sigarası götürür işi,, favorim o.

occipitalis bir yerden sonra duraklamaya geçecektir
 

DeletedUser

Ziyaretçi
selamın aleyküm
çok zaman oldu nerdeyse 5 sene. streetballer destroyerm falan tanıdık geldi nickler. 5-6 saat önce başladık bakalım klasik dünyaya hayırlısı.
tanıyana selamlar .
 

DeletedUser58069

Ziyaretçi
Dunya yi anatol kapatti . :) yildirim sana gicik oldugumu itiraf etmistim. Burda da varsin 30 da da. C5 gorusmek dilegiyle ;)
 
Üst