Classic World Güncel Harita

  • Konuyu başlatan DeletedUser36394
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser52861

Ziyaretçi
isanın sana ciddi anlamda küfür ettiğini düşündüğünü mü söyleyecektin . bırak erdem komik düşürme kendini daha fazla. o speed turnuvası sırasında skype hesabın bile açıktı 2 saniye oraya baksan isanın espri yaptığını anlardın ki mesaj başlığı asdadasd olan bir mesajın ne kadar ciddi olacağını düşündün.

2 saniye skype'a baksan diyorsun, bana speed'in 2. dakikasında gelen bir mesaj ve öncesinde zaten 2 kişiden küfür yemişim, oyunun 3. dakikasında rapor ediyorum, sonra speedde rapor ettiğimi bile unutuyorum, sonra banlandığı söylenince ben rapor ettim küfür etti diye söylüyorum ciddi olup olmadığını bilmeden. Arkadaş zaten bir önceki gün karşımda cephe alınmış İsa da bana küfür edenin arkadaşı, nerden bileyim ciddi küfür etmediğini olaydan haberi olmadığını?
 

DeletedUser48024

Ziyaretçi
Ne kazığı yedin Pusuladan ? Oyun başında 4 tane üyene davet atılmadı diye klandan çıktın kendi çapında bize taraf oldun ve şuanda bu yorumu yapacak kadarda ufak bir yapıya sahipsin Croza.
Hepiniz edebinizle yorum yaptığınız takdirde edebinizle cevap alırsınız.

Sercan w17 De Yaptıklarınızdan Mı Başlayayım Anlatmaya Yoksa c3 Den Mi :) Ben Her Zaman Edebimle Oynadım Bu Oyunu. Ama Edep Sözü Sizlere Hiç Yakışmıyor. Siz Ne Zaman Edebinizle Oynadınız Bu Oyunu :) Öyle Forumda Atıp Tutarsınız. w17 De de Atıp Tuttunuz Böyle Sonuç " HESAP-SİL " c3 De De Aynı Şekilde Hesap Sil Yaparsanız Hiç Şaşırmam.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Boylor koşon foromdo posololar toplonmos gelon bono dostok olon hodo bekloyorom.

Size bugünlük bu kadar yeter harita bölümünüde mahvettiniz sizin yüzünüden forumda ceza almak istemiyorum.

Canı sıkılanları muhabbet köşesine beklerim cicişler seviyorum hepinizi terbiyesizlik yapmayın yeter siz bir şey söyleyin ben kabul ederim hemen şimdi ayarlamam gereken bir operasyon var sizin yüzünüzden 1 saat erteledim forum ahalisi gene iyisiniz yeni arkadaşlar gelecek yakında buraya :D


Emin hiç bir zaman kaale alınacak oyuncu olmadın olamazsında. Hangi kapıya aitsin o da belli değil her dünyaya girip orda burda başlayarak bir potansiyele erişeceğini sanıyosan sanmaya devam et.Ve rica ediyorum benimle muhattap olma ben skypede diyeceklerimi deyip seninle olan muhabbetimi kestiğimi düşünüyorum. Teşekkürler
 

DeletedUser48024

Ziyaretçi
beyler w17 yi kapağa kapattırmayacam benimle olmak isteyen var mı ? kapak içinde bir sürü hesabım var ve isteyene vereyim ve birlikte savaşalım derken neyi kastediyordun sen dost :D

biz bile kapağa bu kadar kin gütmedik sen hayırdır ? :D

:) Ben w17 Başından Beri Savaşıyorum Kapakla Siz Onlar Size w17 De İhanet Etti Diye Savaşamadan Hesap-sil Yaptınız. Ben Hala Devam Ediyorum Sizler Gibi Kaçmadım :)
 

DeletedUser49117

Ziyaretçi
kaç hesapla devam ediyorsun edebiyle oynayan oyuncu ? :D

yazdıkların bile çelişkili hadi yol al şimdi.
 

DeletedUser48024

Ziyaretçi
kaç hesapla devam ediyorsun edebiyle oynayan oyuncu ? :D

yazdıkların bile çelişkili hadi yol al şimdi.

Kapak Klanına Soracak Olursan Op Yaptıkları Her Hesapta Ben Varım Bana Soracak Olursan Tek Hesabım Var Worldde :) Şimdi Sen Söle Bakalım Pusula Klanınında 271 Tane Üye Var Bunların % Kaçı Sizin Multiniz :)
 

DeletedUser48574

Ziyaretçi
Dün En Çok köy alan 15 oyuncu

Meyman usari :D Adam King Ya :D Antinin Gülü :D
 

DeletedUser50076

Ziyaretçi
Şu forum kavgaları kadar ilgimi çeken birşey yok şu ara troll
 

DeletedUser46266

Ziyaretçi
:) kahramanlar hep aynı oluyor ama.

3 köy varken bırakmıştım clasiği(oynamayı düşünmüyordum zaten) o zamandan beri harita baya değişmiş.
 

DeletedUser19282

Ziyaretçi
Evet,haritanın güncellenmesi gerekiyor.Yan kıtalar gözükmüyor. :=)
 

DeletedUser36394

Ziyaretçi
Harita boyutu yeniden düzenlendi. İlk güncellemeyle birlikte değişiklik etkin olacaktır.
 

DeletedUser52861

Ziyaretçi
simosm de UDW'nin içinde parazit gibi büyüdü :D
 

DeletedUser1830

Ziyaretçi
drBrUpx.png



yine başlamışlar barbar operasyonlarına :D c1'de de böyle yaptılardı
 

DeletedUser55070

Ziyaretçi
Kimsin bilmiyorum ama klanımız hakkında konuşurken her bilgiye vakıf ol,ondan sonra yorum yap..Aldığımız veya verdiğimiz köyler kimseyi ırgalamaz .. Bu alttaki resim de sana yeter herhalde.Bir savaş yapıyorsak sonuçlanmadan yorum yapmayı uygun bulmuyoruz.Burada konuşmuyoruz diye iki de bir cıkıp adımızı ağzınıza almayın.


N9LQ7P.png
 

DeletedUser41842

Ziyaretçi
arkadaslar bu bir stratrji oyunu stratejiler, planlar başarı getirir. anti paşalar gibi savasıyor oyunun hakkını veriyor. bu alınnan barbarlar meselesi ise bu wordde şuana kadar gördüğüm önemli stratejilerden birtanesi. bunu haritayı okuyarak yapmışlar ileriki süreçlerde çok faydalarını görüceklerdir. yorum yaparken resmin bütününe bakmak lazım. oyunun anlamlığını kapsamını trateji görselliğini arttırdığından dolayı anti klanlarına teşekkürler..
 
Üst