Hydra* vs 57.Alay

AequitaS*

Okçu
Tepki puanı
814
Bizim attığımız mı vay beeeee. Ben hayatımda senin kadar boş bir adam görmedim. Yalandan başka bir şey konuşmayan nereye döneceği belli olmayan omurgası oturmamış bir arkadaşsın. O yüzden bırakmaya çalıştığın oyuna geri dön orası senin gibilerle dolu
Düşüncelerimiz karşılıklıymış.
Ama ben senin yazdığın seviye'ye inmeyeceğim.Bu konu hakkında daha da yazmak istemiyorum. elbet birgün çıkar gerçekler ortaya.
 

AequitaS*

Okçu
Tepki puanı
814
AÇIKLAMA;

NOSTRA klanı hakkında aldığım bilgiler tamamen asılsız çıkmış olup beni hayal kırıklığına uğratmıştır.Duymuş olduğum bilgiler nostra klanının itibarı karalamak ve klan hakkında kötü algı oluşturulmak amacıyla bana söylenen yalanlardan ibaretmiş.NOSTRA klanı ve NOSTRA KLANINA GÖNÜL VERMİŞ TÜM OYUNCULARDAN şahsım adına özür dilerim.
 
Tepki puanı
659
AÇIKLAMA;

NOSTRA klanı hakkında aldığım bilgiler tamamen asılsız çıkmış olup beni hayal kırıklığına uğratmıştır.Duymuş olduğum bilgiler nostra klanının itibarı karalamak ve klan hakkında kötü algı oluşturulmak amacıyla bana söylenen yalanlardan ibaretmiş.NOSTRA klanı ve NOSTRA KLANINA GÖNÜL VERMİŞ TÜM OYUNCULARDAN şahsım adına özür dilerim .
Bu yazıyı bu forumda görmek ... Gözlerim doluyor
 

HapazCı.

Okçu
Tepki puanı
797
erolla yolunu ayırmışsan üzülürüm.. hapazcıya bin çeker :)
hydra ve haytanın oyuncu sayısı ortada.. onun sebebi dünya başında kurulan kuzeydoğu paktının dağılmış olması. alay ve 5 tane alt klanıyla bir tutulamaz yani. özellikle de alayın alt klanları multi doluydu. baba klanları da aynı şekilde. biz buraya multiyle gelmedik. eşdeğer değiliz yani. nostra ya güvenerek hiç gelmedik. nostra kim kolpa da mı oynuyor ? :) yaşı 40ı geçmiş halen daha ali cengiz oyunları oynayan abilerin sözüne inandık da geldik. aynı kişilere 67'de de güvenip babayı içimize soktuk içimizden geçtiler :) denk geldiğimizde hesaplaşacaz herkezle sıra sıra acelemiz yok bizim. savaşı kazanmak da mühim değil bizim için ne uğraştırırsak kardır.. size gelince de öyle yada böyle 66'da size emek vermiş bu oyuncuya burada topyekün yüklendiniz yakışmadı.. koskoca zorbadan başka başkan yapacak birini bulamamışlar üzücü :) klanlar.org 1 dünyadan büyüktür.

son olarak tehditvari konuştuklarımı üzerine alınmamanı isterim.. daha bu konu altında muhabbete gerek yok zaten seviliyorsun..

ben bu savaşta alayı tutuyorum.. umarım dünyayı siz kapatırsınız hadi rastgele..

@DAĞISTANLI kankam konuyu kapattırır mısın sana zahmet..


İyi etki yapmışım sanırım sana :)
 
Tepki puanı
636

burak abiyle olan konuşmalarım hala durmaktadır :) senin hakkında düşüncelerime itimarı olmayan 66 twasttan geçmişime bakabilir. ben köyleri burak abiye salmışımda gitmişim birçok kişi de eline emeğine sağlık mustafam demesine rağmen senin burada kuş kadar aklınla beni gömmeye çalışman tabii ki de insanları kullanıp atma politikası içeriyor.. aynı zaman da ah levom ah.. 53'te hesabının ameleliğini yapmış. sen kalk adamı yüzüstü bırak. yüzlerce nankör tanıdım hiçbiri kedi değildi.. o klan yanlış ellere emanet edilmiş. söyleyeceklerim bu kadar yavruşko seni :D
 

GameMafia

Baltacı
Tepki puanı
656
Bana birşey yapamadın yapamazsın da zaten :) sana olan sitemimin farkındasın ve nedenini çok iyi biliyorsun sen ;) presi olan oyunculara amele sümüğü gibi yapışan sadece insanları kullanmaya odaklı basit bir karaktersin.
Yanlış anlama Mustafa ama şu konuşmanla bile ne kadar sıkıntılı bir tip olduğun belli oluyor, he birde Neconun tırnağı bile olamazsın kanka
 

cixcocukcan

Okçu
Tepki puanı
668
Arkadaşlar burayi alay vs blood hydra forumu ne moonkinight fenever savar nede aykutun tartişma yeri buralarda dert yanmauin birbirnizç özelden dövebilirsiniz
 
Üst