AZAP

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

Mrs. crixus

Çaylak
Tepki puanı
865
Gerekli açıklamayı desteğe bildirdim. Sana biraz türkçe dersi vermeme ne dersin. Vurgulamak istiyorsan caps lock tuşuna değil de vurgulamak istediğin kelimenin önüne "virgül" koyabilirsin. Vurgu virgülün önündeki kelimeye kayar. Mı da ayrı yazılır, cümle içinde de maalesef ki büyük harfle bir kelime özel isim olmadığı müddetçe ya da parantez içine yazmadığımız müddetçe kullanmayız.


Sana biraz Türkçe dersi vermeme ne dersin?

1-Dil ve lehçe adları büyük harfle başlar.
2-Soru cümlelerinin sonuna soru işareti konulur.

Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. İyi günler.
 

Misyonerist*

Acemi
Tepki puanı
19
Komik olan yaptıkları hilenin suçunu başkalarında arıyorlar.
Bundan böyle bir dunyaya girdiğinizde 3 gün sonra çağırın emin olalım kaçmayacaginizdan siz gidince tokatlayacak adam kalmıyor kendimizi tokatliyoruz

Olay hile değil. Hile kullanan banlanır. İllegal script kullanan banlanır. Önemli olan kullanan herkesin banlanmasıdır. Sen gidip sadece bir yere ban atarsan bu olay biraz şüphelidir. Hayatımda fake script haricinde bir şey kullanmam. Desteğe hiçbir şekilde hakaret içermeden mesaj atmama rağmen saldırgan tavır diyor,konuyu direkt kapatıyor ve o da ne 2 dakika sonra hesabım multi hesap kullanımından ban yiyor ki bağlantı paylaşımım var (ben bu oyunu babamdan öğrendim babam istediği için telefonumdan açtığım hesaptı bu oysa ki). Burada bazıları bazılarına karşı kin besliyor bu açık ve nettir.
Eğitimin bedeli olmaz ben 400 atayım saat başı ders için
Size de gelince. Oyuna geri döndüğüm gibi iban atacağım. 400 tl'yi görmez isem eğer böyle konuşacak mısın merak ediyorum. Şimdiden özel ders hizmetinden yararlandığınız için teşekkür ederim.
 

Cyroburn*

Kılıç Ustası
Tepki puanı
3.679
Talihsiz dünya olmuş sizin adınıza geçmiş olsun diyelim başka dünyalarda başarılar.
 

so balım

Acemi
Tepki puanı
82
Şaka bir yana azap oyuncularının biri isimlerini yazsın buraya adamların adını göremeden kaçtılar
 

rtroxx

Çaylak
Tepki puanı
240
Tüm yorumları okudum. Normalde buraları yakıp yıkacak işte başarısında biz buyuz diye buralarda dolanan, karşının başarısızlığında siz şöylesiniz böylesiniz diye onu küçümseyen boş insanları göremedim. Açıkcası çok da mutlu oldum. Allah bizi o fırsat anında şeyden fırlar gibi çıkacak makrocu31 cileri bu forumda övünç yaptırtacak kadar düşürmesin.

Haritaya gelince, son 5-10 yi ve international ve alman sunucusunu takip ettiğim kadarıyla en güzel harita yapılanmasına giren BABA-HUCUM-SOA ekiplerini tebrik ediyorum. O harita baştan 2-3 fark demekti.

AZAP klanının çok büyük çoğunluğunu kaybetmesi ve kuzeybatıyı boşaltması pahasına SOA tarafına gitmesi bence 3-0 olan macı 3-3 e getirdi. Ama şimdi top HUCUM-SOA-BABA paktında. Bence golle sonuçlanmak üzere olan bir atağımız var. Ve durum sadece 4-3 olacak.

Bu oyunda harita yapılanması çok önemli bir şey ama her şey değil.
4-3 lük skordan sonra doğru bir oyun stili ile bu w yi kazanacağız. Ama eğer o stilde oynamassak şunu her zaman derim küçük ve yenilen tarafta olmak daha büyük avantajdır.


@EnesKOSOVA1 ortaya çıkan sonuçlardan sen sorumlusun ben sana söylim. Harita harita dedin adamlar baştan başla attı, foruma mesaj yazdın dünyadan kaçtılar.
Yapma şöyle şeyler kardeşim azcık heyecan yaşayacaktık ona engel oluyorsun hep.
 

Misyonerist*

Acemi
Tepki puanı
19
Galiba bazı insanlara gölgemiz ağır geldi. 60 kişi banlanmasına rağmen hala çok konuşuluyor. Kimse bana bir buçuk günde scriptsiz veya başka bir illegal olmadan 8000 puan yapacağını gösteremez. Makro kullanmadan,scriptsiz ben bunu yaparım diyen olursa buyrun meydana. Konuşmak boş iş, sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşmayın. Er meydanına çıkın rüştünüzü gösterin bu kadar iyiyseniz. Seni dc'ne bile almam diyen arkadaşa gelince. Ne oldu yapamayacağından mı korktun?
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst