Dünya Özellikleri

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

werower07

Milis
Tepki puanı
566
Dünya açılışını bayrama denk getirerek, insanları bilgisayar başına kitleyip sosyal mesafeyi azaltmayı amaçladınız, doğru mu anladım sevgili @Mr.Storm @Tibelda ? İşte yönetici ekibi beee sağlığımızı bile düşünüyorlar :)
 

Tibelda

Emekli Görevli
Tepki puanı
9.437
@Tibelda gerçekten özellikler güzel fakat ışınlanma veya davet seçeneği olmaması tek eksi puan. Eğer istek üzerine ekleyebiliyorsanız yoğun katılım çekecek bir world olacaktır :)

Tamamen kişisel düşüncemi söylüyorum. Yön seçimi ve ışınlanma amaçları dışında sadece aşiret klanlarının yerleşimine yarıyor. Ön kayıtta giren klan üyeleri birbirlerine zaten yakın düşecekler. Oyunun amacını da düşünürsek yön seçimi ve ışınlanmanın devre dışı olmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eski alışkanlıkları geride bırakıp oynayan herkesin keyif alacağı bir dünya olacak. :)
 

Seyanora123

Mızrakçı
Tepki puanı
1.438
Tamamen kişisel düşüncemi söylüyorum. Yön seçimi ve ışınlanma amaçları dışında sadece aşiret klanlarının yerleşimine yarıyor. Ön kayıtta giren klan üyeleri birbirlerine yakın düşecekler. Oyunun amacını da düşünürsek böyle olmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eski alışkanlıkları geride bırakıp oynayan herkesin keyif alacağı bir dünya olacak. :)


işte bu saçma sen zaten 63 ve 64 ü aile klanları na karşı birşey yapamayan ufak klanlar için açtın e aile klanından rahatsız olan gitsin oraya girsin haricen 64 de gördük ne kadar aile klanları nın önüne geçtiniz secret 40a doğru gidiliyordu

bu özelliği hiç etmeye gerek yok
 

Thor Odinson

Çaylak
Tepki puanı
505
bu özelliklerle aile klanlarının önüne geçmiyorsunuz ki sadece daha kalabalık oynayan ekiplerin önüne geçiyorsunuz . Haritadan herkesi toplayıp gene 15-20 klana ulaşabiliyorlar . Bu aile klanı olmuyor mu ? bunu önleyebiliyor musunuz? Işınlan özelliğine ve yer seçimi özelliğine bu kadar takılacağınıza biraz daha multi ve çoklu hesap kullanımlarının önüne geçecek güncellemeler getirirseniz hem oyuncu kitlenizi korumuş hemde istediğiniz yeni oyuncuların gelmesini sağlamış olursunuz. Hemde 100 lerce hesap açıp premium satışı yapan x şahıslarının önüne geçmiş olursunuz?
 

Tibelda

Emekli Görevli
Tepki puanı
9.437
işte bu saçma sen zaten 63 ve 64 ü aile klanları na karşı birşey yapamayan ufak klanlar için açtın e aile klanından rahatsız olan gitsin oraya girsin haricen 64 de gördük ne kadar aile klanları nın önüne geçtiniz secret 40a doğru gidiliyordu

bu özelliği hiç etmeye gerek yok

Öncelikle ben kendi düşüncemi söyledim. Bu konuda görüşlerimiz farklı olabilir. Verdiğiniz örnekte ki klan veya klanların bir şekilde klan limitini suistimal ediyor olması şirketin ve klanlar destek ekibinin buna çanak tutacağı anlamına gelmez. Böyle bir beklentinin sizde de oluşmaması gerekir. Aşiret klanları uzun zamandır topluluk forumumuzda tartışma konusu. Tartışmaları, analizleri, artıları ve eksilerini hesapladığınız zaman sunulan özelliklerin tamamen oyuncuların faydasına olduğunu kabul etmemiz gerekir. Ayrıca diğer topluluklarda açılan dünya özelliklerine de bakarsanız oyunun uzun zamandır bu ayarlar üzerinden oynandığını göreceksiniz. :) Bu konunun amacı zaten özellikler ile ilgili tartışma konusudur. Sizde kendi düşüncenizi açıklayıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz.
 

CsKraLL

Acemi
Tepki puanı
5
Her dünya beğenilmeyen bir şeyler oluyor kimse kimseye yaranamıyor kimse kimseye laf anlatamıyor :D Tek istediğim şu temizlik sıralamasında 300 400 tane hesap bot var onun gibi tüm hesapların temizlenmesi. Biliyorum bu dünyada temizlik yok ama o hesaplar yinede olacak..
 
Tepki puanı
217
Bence de yön ve davetin tekrar açılması gerekiyor diye düşünüyorum geri kalan özellikler gayet güzel bi dünya .Tapınak olmasa da olurdu ama ona da yapacak bişey yok :)
 

niycin

Milis
Tepki puanı
149
Dünya özellikleri gerçekten güzel, uzun süre sonra ilk defa normal dünyaya isteyerek ve oynamaya gireceğim gibi gözüküyor. Temizlik olmaması zaten süper olmuş. Tapınak olayına alışamadım, olmasa da olurdu ama bunu eksi olarak söylemiyorum tabi. Olması da pek bir anlam ifade etmiyor benim için :) Elinize sağlık, katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum..
 

Oto lastik

Acemi
Tepki puanı
21
dünya güzel ama yönseçimi tapınak temizlik çok saçma olmuş yakışmamış bu dünyaya bilmiyorum başlasammı başlamasammı
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst