Tebrikler

xTheDoCToRx

Kılıç Ustası
Tepki puanı
406
Arkadaşlar ne güzel eğleniyorsunuz hepinize bol eğlenceler eğlenceniz daim olsun fakat istenilen sav atılmadı belki de atılamadı diye insanları karaktersizlikle suçlamak her emziğin önüne düştüğünde ağlamaktan farklı bir şey değil. Kaybettiğiniz için birilerini suçlamak istiyorsanız öncelikle ansızın hesabını barbara düşüren, klanı çocuk zihinli adamların eline bırakıp bir anda size dönüp vurmaya başlayan adamlara kızmaktan başlayabilirsiniz.

Yazdıklarımı dikkatle okudu isen kimseyi karaktersizlik ile suçlamadım. Güvenilmez olmak ile suçladım ki bunun da sonuna kadar arkasındayım. Ki bu suçlamayı destek atmadığı için değil Maybe konusunda sözünde durmadığı için yaptım. Verdiği sözün arkasında duramadığı için bana binbir türlü bahaneler uyduran @ixirlegend gelsin konuşsun burada
 

Deleted User - 5527508

Ziyaretçi
Hakancım fazla takılma bence güzel kardeşim. Rm e güvenmemen gerektiğini söyledim daha öncesinde ama aramızdaki savaştan dolayı güvenmek zorunda kaldın. Ne diyosun rm klanından alacağın bir intikam varsa atla içlerine koyayım savunmayı ?
 

haksef

Baltacı
Tepki puanı
181
burda her seferinde konuların farklı yerlere çekilmesi sarmıyor attıgın resimlerdeki mesajlar çok uzundu okumadım ben sana forum hesabından ne mesaj attıgımın resmini koy dedim yine gittiniz benimle alakası olmayan şeyleri karşıma getirdiniz ben bu durumdan sıkılmaya başladım sohbet edip takılmaya geliyoruz size onun için gelin burda şov yapmak için degil benimle alakalı bişey var ise koyun buraya başım gözüm üstüne,koy koy dedin koydum acıdı mı doğru bir cümle mi ben size ne yazdığımın fotoğrafını atayım cevap bile veremedi niye çünkü hücumda tek tük adam dışında mantıklı bir şey yazınca mantıklı bir cevap yazabilecek çok kimse karşımıza çıkmıyor burda her şeyi şov için mi yazalım sana özelden yazmışım neden üstüne alındın diye cevap vermemişsin varmıydı bi yaran ?


sse.png
 
Üst