Nilfgaard vs Baron

Kagan79

Acemi
Tepki puanı
40
Arkadaşlar güzel zevkli bir savaş oluyor. Karşılıklı zevk alındığını da düşünüyorum.

İstatistikdeki köy farkının nedeni de herkes tarafından biliniyor :)

Esas güzel kesimler gün be gün artacak karşılıklı. Zaten tüm arkadaşlar tribalwarsmaps den her iki tarafın da ne kadar aktif olduğunu net olarak görebilir; saldırı, savunma ve destek haritaların da dünyanın doğusu alev almış durumda...

Takip etmeye devam edin her iki taraf da çok güzel mücadele ediyor:)
 

whisper*

Milis
Tepki puanı
375
Seviyeli bir savaş evet. Psikolojik ve askeri olarak baron çok geriye düşmüş hayır. :)


Bu tamamen benim düşüncemdir eklemeyi unutmuşum benim düşüncem olarak harita olarak da geriye düşmüssünüz bu psikolojik sanki bi de kami olarak patlamışsınız olarak görüyorum gerek istatistik gerek kendi söylemlerinizle de harita takibinden de anlaşıldığı kadarıyla da bu da askeri :)
 

SeTTeR

Acemi
Tepki puanı
51
Hocam 3'üncü 4'üncü ağızdan duyduğun öğrendiğin olaylar üzerine çok keskin yorumlar yapıyorsun. O konuyu da anlatayım madem birincil ağızdan öğren :)

JÖH ekibinden bir kişi (X oyuncusu) bizim oyuncunun köyünü aldı oyuncu geçici olarak klandan çıkmış başka bir klandan davet beklerken, bizim oyuncu arkadaşa durumu anlatmış ancak askerini çekmemiş bende neden çekmedin de müttefiğin askerini kestin diye cezayı kestim ve köyü askeri kesilen X oyuncusunun almasına ses etmedim. Ancak X oyuncusunun mesajında BARON klanlarını küçümser tavrı nedeni ile ilgili yöneticiye uyarılması gerektiğini ilettim. Arkadaşlar da gerekeni yapacağını söyledi.

Aradan bir süre geçtikten sonra bu X oyuncusunun BARON klanlarını aşağılayan mesajları elimize ulaştı kaynağını hatırlamıyorum. Biz bu adam kim oluyor derken birde ne görelim JÖH/PÖH ekibi SAB olmuş :) Bizim whatsapp grubumuzdaki yönetici arkadaşa soruyoruz "ne oldu neden SAB oldunuz, madem birleşme niyetiniz var idi neden bizimle birleşmediniz, sabahtan akşama aynı grupta konuşuyoruz madem böyle bir durum var neden haber vermediniz" vb.vb. malum müttefik klan :) Hiç ses yok..

SAB klanı ile iletişime geçtik; tamam JÖH/PÖH isim değiştirdi ancak bu X oyuncusunu atıp toplayın buyurun mesajları adam üslupsuz ve art niyetli dedik. Ha yok derseniz atın biz toplayalım da bu hakaretler havada kalmasın. Cevap olumsuz oldu hatta üzerine siz zaten oyun bilmiyorsunuz oradaki adamlara hiçbir şey yapamazsınız edası yaratıldı :) X oyuncusunun etrafındaki oyunculara bakın bu adamın yazdıkları bunlardır sizde mi bu adam ile berabersiniz dedik, neredeyse hepsi bildiğin X oyuncusunun müridi çıktı :)

Bizde madem müttefiğimiz (JÖH/PÖH ekibi) bize hakaret eden oyuncuya sahip çıkıyor, bir birleşme yaparken bizi yok sayıyor, bizim efendiliğimizin asaletimizden değil oyun bilmezliğimizden olduğunu düşünüyor. Bizim de gerekeni yapmak boynumuzun borcudur dedik ve kısa sürede hepsini topladık.

Hocam sen olsan ne yapardın merak ediyorum :) Senden nacizane ricam BARON klanları ile ilgili aklında bir soru var ise lütfen yöneticileri ile görüş emin ol sağlıklı cevap alırsın. Art niyetli oyuncu var ise, hadsizlik düşmana bile yapılmış ise atar toplarız şüpheniz olmasın...

Not: Tüm bu hususları JÖH/PÖH diplomatı ile görüşüp teyit edebilirsiniz...

Cümleten Selamün Aleyküm,

Bahsi konu olaylda X oyuncu ben oluyorum. Öncelikle ben SeTTeR, ismim Orçun. Yaş 31.

Genel forumda çok aktif değilim. Bu şekilde bir mesaj yazıldığını söyledi arkadaşım. Konuyu neticelendirmek, arkadaşın da bahsettiği 3'üncü 4'üncü ağızdan yapılan yorumlar olayı başka bir yere çekiyor.

Şunu da söylemek istiyorum, çok fazla dünyada oynamadım ama w46 PTS klanı ağırlıklı olmak üzere bir çok dünaya da oynadım. SeTTeR nick'i ile tanıyan ve olumsuz olarak ismimi hatırlayın birisi varsa yazabilir. Eminim bu olay haricinde 1 kişi bile yoktur.

Bu olayın başrol oyuncusu ben(SeTTeR) ve Diablo klanındaki tolqahan oyuncusu.

Olay, tolqahan ve benim aramda geçen bir konuşma ile başlıyor. JÖH klanı olarak haritada herkes müttefiğiz ve tek Diablo klanı ile diplomasi yok. Arkadaşlarla tamamen Baron klanının içindeyiz bu arada 6-7 oyuncu olarak, mürid değil yani! Diablo ekibinin ve başta tolqahan'ın bireysel sonra klanının ekipsel Baron oyuncularına karşı mücadelesinden dolayı tebrik ettim. Açıkca söyledim, Baron klanı saldırmamış olsa biz sana operasyon düzenleyecektik dedim. Baron saldırmadan önce biz zaten casuslamıştık. Baron saldırısından sonra bizim saldırmamız olmaz operasyon yapmayı düşünmüyoruz bu sebeplerden dolayı diye belirttim. Şuana kadar ve sonra ki cümlelerde ismi geçen tolqahan arkadaşımız teyit edebilir. Bel ki görünce bu yazılanları gülüyor da olabilir :)

Bu sohbetden önce Baron klanındaki Malatya oyuncusunun klan içinde ve dibimizde olan oyuncumuzu alması ve o oyuncunun bana attığı *Bundan sonra size bol şans* gibi mesajlar neticesinde bölgede bizim açımızdan sinirler bozuldu. Konuyu gündeme getirdim, hatta şikayette bile bulundum anlaşmalı köy alımı olarak. Hatta bu çok sinir bozdu ki, klandaki oyuncumuzun klandan çıkması ve mesaj atması ile saldırmam bir oldu. Hemen Malatya köyünü aldı, bana mesaj yazdı ve Baron klanına davet etti beni ziyaretçi olmam için. Ben ne tek kelime yazdım ne de klana girdim. Missiz girdiğim köye şahlı girdim.

Bu olay akabininde bazı Baron klanı oyuncuları yarım ve 1 gün kadar klansız kaldılar. Klan geçişi yapan kişiler olduğunu farkettik, kendilerinin topladıklarını gördük ve uzun süre klana girmeyen arkadaşları toplama adına saldırdık.

Arkadaşında bahsettiği gibi bazı oyunculardan mesaj gelince saldırıları geri çektik. Ben saldırdığım oyuncuya madem geçiş var, pasif sandıydım o zaman karşılama kamimi dedim. O arkadaşta çekmem ben ordu artık gelen ordun kesilir deyince durumu Baron yönetimiyle konuştuk ve sağolsunlar mesajları görünce tamam aldı dediler ve mis taktım ordumun arkasına.

Bu olaylardan sonra tolqahan'a eğer bırakmayı düşünüyorsan biz bırakmanı isteriz diye belirttim. Ayrıca Baron klan oyuncusunun klan içimizdeki gelişmiş köyü alması olayını bahsederek, o duyguları arkadaşlarında tatması için tolqahan'a açıkca bu şekilde teklifte bulundum. Olay bu kadar. Hiç bir Baron oyuncusunu Malatya dahil olmak üzere rencide edecek bir cümle kurmadım, ahkam kesmedim. Zaten yapmam. Oyun içi ve dışında saygı çerçevesinde oynayan insanlarla oynamayı tercih eder ve o şekilde oynamaya özen gösteririm.

Bu sohbet daha da uzamasın diye olabildiğince özet anlatmaya çalıştım. Ben 3. kez başlangıç yaptım. Baron sabah bizi anlık misledikten sonra kimseye bir şey yazmadık. Köylerimizi boşalttık alsınlar diye arkaya arkadaşlarla ışınlanma attık. Orada Cartel klanı tehlike olarak gördü onlara kısa ama zevkli mücedele içinde bulunduk, abartmıyorum 1/10 çiftlik sayısına nazaran tekrar yeni başlamayı göze alarak oyundan zevk almaya baktık.

Şimdi ise onlarla başlamadığımız ve ikinci başlangıcı yanlarına atmadığımız için dost bellediğimiz SAB klanı oyuncularıyla devam ediyoruz.

Bu konuyu bilmeyen ve şuan gören ne saçmalıyorlar diyorsa sonuna kadar haklılar. Ben ne oyun formunda ne genel forum da hiç yazmadım. Çünkü gördüm ve güldüm geçtim. Ama bilip bilmeden, kulaktan kulağa, mesajlardan yapılan yorumlarla olay Baron klanına ve oyuncularına karşı bir durum gibi lanse edilmeye başladı. Olay bu kadar.

Bizim diplomasimizde müt görünen Baron klanının sabah kalktığımızda mislediğini görünce bile kimseye tek kelime bir şey demedik. Işınlandıktan sonra ki Cartel klanı ile konuştuğumuzun aksine bir harekette bulunmadık, bulunmayızda.. Olayı kişisel karakter durumuna çekener var, o arkadaşlara sözüm o ki; boş kelam etmeyin ve oyununuza bakın!

Bu tür konunun içinde JÖH-PÖH ve SAB klanlarının bir ilgisi yoktur. Diplomasi taraflı da bir sıkıntı yoktur. Olay tamamen ben ve tolqahan arasında geçmiştir. Bu konu için tolqahan'a da tek bir mesaj dahi atmadım. Cem abi nin Diablo ve SAB klanı seviyeli, güzel bir mücadele örneği sergiledi. Bireysel konuları kimse klana veya başka oyunculara maal etmesin!

Konuştuğumuzun aksine ve bize yakışmayacak hareketleri davranmaktan kaçındık. Bu nedenle konunun gereksiz yere daha fazla uzamasını istemiyorum.

Tekrar bu tür olaylara girdiğim ve formun bu kösesini gereksiz yere işgal ettiğim için hakkınızı helal edin.

Cartel açısından keyifli bir savaş oluyor gibi. Her iki tarafada kolay gelsin.
 

Deleted User - 5194542

Ziyaretçi
Baron, Jog ile birleşmesinden dolayı üste yüklenirken aşağıdan eriyor o zaman.
 

uyznlar

Kılıç Ustası
Tepki puanı
4.232
SELAMLAR,

Bugün 15:30:00 girişli Baron opu sonrası istatistik;

Baron tarafı Kesilen//Cartel - ZT tarafı savunulan
istatistik 6.pngistatistik 5.png

Op sonrası düşen köy sayısı 6
Geri alınan köy sayısı 6

Op sonrası Tam istatistik

321321.png

Bol kesimli savunma raporları ve kilit raporlarını akşama doğru paylaşıcam :D

Rakibimiz baron klanlarını tebrik ederiz.
 

wargeller

Acemi
Tepki puanı
24
Ne yalan söyleyeyim baron-jog klanından daha iyisini beklerdim. Kesimde emeği geçen dostlara tebrikler
 

kursattttt

Acemi
Tepki puanı
25
SELAMLAR,

Bugün 15:30:00 girişli Baron opu sonrası istatistik;

Baron tarafı Kesilen//Cartel - ZT tarafı savunulan
15339 adlı eklentiyi görüntüle15340 adlı eklentiyi görüntüle

Op sonrası düşen köy sayısı 6
Geri alınan köy sayısı 6

Op sonrası Tam istatistik

15341 adlı eklentiyi görüntüle

Bol kesimli savunma raporları ve kilit raporlarını akşama doğru paylaşıcam :D

Rakibimiz baron klanlarını tebrik ederiz.


yanlışın var tayyip opta verilen köy 6 geri alınan 7 :)
 
Üst